boozary ارسال شده در تیر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2016 با سلام،من تعدادی محصول دارم که میخواهم در سایت نمایش داده شود ولی قیمت و سفارش فقط برای کسانی که عضو سایت هستند نمایش داده شود و به غیر از اعضای عضو کسی نتواند این قیمت ها را مشاهده کند. آیا چنین تنظیمی موجود میباشد ؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezvannia.hamed ارسال شده در تیر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2016 با سلام،من تعدادی محصول دارم که میخواهم در سایت نمایش داده شود ولی قیمت و سفارش فقط برای کسانی که عضو سایت هستند نمایش داده شود و به غیر از اعضای عضو کسی نتواند این قیمت ها را مشاهده کند. آیا چنین تنظیمی موجود میباشد ؟ با سپاسبا سلامفکر می کنم در قسمت مشتریان بعد گروه های مشتریان می تونید نمایش قیمت برای بازدید کننده رو غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .