medium ارسال شده در تیر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2016 سلام. چند تا مشکل دارم جواب بدین ممنون میشم1: تو قسمت مشخصات محصول (یا همون ترکیبات ) سه تا مشخصه داریم به نام الف و ب و ج که هر کدوم معیار های خودشونو دارن...(به طور مثال مشخصه الف 4 معیار داره)خب من میخوام به شکلی تنظیم کنم که اگه یکی از 4 معیار مشخصه الف انتخاب شد مشخصه ج نشون داده بشه ولی اگه 3 تا معیار دیگه انتخاب شدن مشخصه ج برای مشتری نمایش داده نشه...این قابلیت در تنظیمات پیش فرض میشه اعمال کرد اگر میشه چطوری؟ 2: مورد دیگه اینه که من میخوام فیلتر های مخصوصی برای تعداد محصول و قیمت گذاری داشته باشم به طور مثال :الف :حداقل تعداد رو بشه مشخص کرد مثلا حداقل 200 عدد که مشتری نتونه کمتر سفارش بدهب: بشه گام سفارش تعیین کرد . مثلا گام 50 یا 100 یعنی مشتری از 200 به بالا بتونه فقط مقدار های با گام مشخص انتخاب کنهج : یک نوع مشخصه تا یه تعداد خرید یه قیمت داشته باشه و بیشتر ازون یه قمت دیگه. مثلا ساک تبلیغاتی مشخصه هزینه چاپ تا 1000 عدد برای هر عدد 10 تومان از 1000 تا 3000 7 تومان و از 3000 تا 10000 ..5 تومان 3: مشکل بالا برای قیمت خود محصول نیز متغییر باشه....نکته : مورد 2 و 3 : فقط برای بعضی محصولات بتوان اعمال کرد وبقیه محصولات به صورت معمولی به فروش برن. 4: نحوه نمایش قیمت ها به تومان چگونست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 سلام1- خیر نیاز به ماژول خاص داره2- الف ) بله در هنگام تعریف محصول میشه تعیین کردب) خیر ممکن نیست3- کدوم مشکل ؟4- جستجو کنید . در بلاگ هم موجود است موفق باشید واکنش ها : medium 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .