m like mother ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 سلامیه قانون تو سبد خرید تعریف کردم که برای خرید بالای مثلا 100 هزار تومان یک هدیه رایگان میدیم.به خاطر همین " فرستادن هدیه ای رایگان " رو روشن کردماما حتما زیرش باید یک محصول انتخاب بشه که فعال باشه و موجودی داشته باشه ... نمیشه فقط بطور متنی بگیم که فلان چیز رو هدیه می دیم...اگر نخوام محصول باشه و بگم فلان چیز رو هدیه می دیم چطوری باید تنظیم کنم ؟ خیلی انگولک کردم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 سلام.راه منطقی که نداره به صورت پیش فرض بدون انتخاب محصول اینکارو بکنید.اما راه غیر منطقی داره :D یک محصول با نام مثلا "هدیه (اسم فروشگاهتون) به شما " ایجاد کنید و تعداد اوون رو n بذارید و نمایش اوون رو غیرفعال کنید. حالا برای هدیه رایگان انتخابش کنید. اگه راه حل بهتری هم به نظرتون رسید که هیچی. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 سلام.راه منطقی که نداره به صورت پیش فرض بدون انتخاب محصول اینکارو بکنید.اما راه غیر منطقی داره :D یک محصول با نام مثلا "هدیه (اسم فروشگاهتون) به شما " ایجاد کنید و تعداد اوون رو n بذارید و نمایش اوون رو غیرفعال کنید. حالا برای هدیه رایگان انتخابش کنید. اگه راه حل بهتری هم به نظرتون رسید که هیچی. موفق باشید. سلاماتفاقا همین راه رو رفتم . بعد دیدم مشتری ها میگن خطا میده ... دیدم تا مرحله آخر درسته اما لینک وصل شدن به درگاه نیست و نوشته یک محصول موجود نیست و نمیشه ادامه داد ... مجبور شدم که محصول رو فعال کنم ... البته خیلی تابلو هست ولی خوب دیگه فعلا همین راه رو رفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 سلاماتفاقا همین راه رو رفتم . بعد دیدم مشتری ها میگن خطا میده ... دیدم تا مرحله آخر درسته اما لینک وصل شدن به درگاه نیست و نوشته یک محصول موجود نیست و نمیشه ادامه داد ... مجبور شدم که محصول رو فعال کنم ... البته خیلی تابلو هست ولی خوب دیگه فعلا همین راه رو رفتم خب باید تعداد محصول رو خیلی زیاد قرار بدید و اوون رو فعال کنید نه اینکه غیر فعال اما در تب اطلاعات وضعیت نمایش رو "هیچ جا " یا فقط جستجو بذارید. واکنش ها : m like mother و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .