s_maya ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزامروز خواستم یه تغیراتی تو فروشگاه اعمال کنم ، در نتیجه اومدم رنگ قالب (پیشفرض خود پرستا)رو تغیر دادم ، بعد هم اومدم ، یه تغییراتی تو فایل css هاش دادم و بعد ازاینکه ذخیره کردم دیدم که دیگه جستجوی لایه ای رو نشون نمیده.ممنون میشم دوستان کمکم کنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_maya ارسال شده در مرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزامروز خواستم یه تغیراتی تو فروشگاه اعمال کنم ، در نتیجه اومدم رنگ قالب (پیشفرض خود پرستا)رو تغیر دادم ، بعد هم اومدم ، یه تغییراتی تو فایل css هاش دادم و بعد ازاینکه ذخیره کردم دیدم که دیگه جستجوی لایه ای رو نشون نمیده.ممنون میشم دوستان کمکم کنن .http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifa+.jpg مشکل برطرف شد ، و هیچ ربطی به قالب و ... نداشت ، چون من از ماژول presta clener استفاده کرده بودم و تمام کاتالوگ (شامل محصولات و ... ) رو پاک کرده بودم جستجوی لایه ای رو هم صفر کرده بودم و بعد از اینکه محصولات و شاخه ها رو اضافه کردم در همون ماژول جستجوی لایه ای تیک شاخه ها رو زدم که ، در قسمت کاتالوگ مجدد نمایش داده شد . خودم جواب تا هرکی بارش همچین مشکلی پیش اومده ببینه واکنش ها : ramtin2025 و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .