s_maya ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزامروز خواستم یه تغیراتی تو فروشگاه اعمال کنم ، در نتیجه اومدم رنگ قالب (پیشفرض خود پرستا)رو تغیر دادم ، بعد هم اومدم ، یه تغییراتی تو فایل css هاش دادم و بعد ازاینکه ذخیره کردم دیدم که دیگه جستجوی لایه ای رو نشون نمیده.ممنون میشم دوستان کمکم کنن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_maya ارسال شده در مرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزامروز خواستم یه تغیراتی تو فروشگاه اعمال کنم ، در نتیجه اومدم رنگ قالب (پیشفرض خود پرستا)رو تغیر دادم ، بعد هم اومدم ، یه تغییراتی تو فایل css هاش دادم و بعد ازاینکه ذخیره کردم دیدم که دیگه جستجوی لایه ای رو نشون نمیده.ممنون میشم دوستان کمکم کنن .http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifa+.jpg مشکل برطرف شد ، و هیچ ربطی به قالب و ... نداشت ، چون من از ماژول presta clener استفاده کرده بودم و تمام کاتالوگ (شامل محصولات و ... ) رو پاک کرده بودم جستجوی لایه ای رو هم صفر کرده بودم و بعد از اینکه محصولات و شاخه ها رو اضافه کردم در همون ماژول جستجوی لایه ای تیک شاخه ها رو زدم که ، در قسمت کاتالوگ مجدد نمایش داده شد . خودم جواب تا هرکی بارش همچین مشکلی پیش اومده ببینه واکنش ها : B.A.H.M.A.N و ramtin2025 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده