m like mother ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 سلام وقتی یک نفر فرم ثبت نام رو پر میکنه ... اما تو یک فیلد اشتباه می کنه یا جا می اندازه خطا میده و میگه مثلا : پسورد اشتباه است و فرم رو دوباره میاره که طرف ثبت نام رو درست کنهاما تو فرمی که دوباره میاد آدرس خط دوم نیست !و طرف آدرس رو بدون خط دوم پر می کنه چون اصلا نیست که پر کنه شما این مشکل رو ندارید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 دقت نکردم تا به حال ، اما اهمیت نداره ، خیلیها ادرس اولی رو هم کامل پر نمیکنن چه برسه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2016 مشکل اینجاست که در فرم قبلی آدرس خط اول رو خیابان و کوچه دادهو آدرس خط دوم رو ساختمان و پلاک و واحدوقتی فرم به دلیل مثلا پسورد خطا میگیره ... طرف پسورد رو درست می کنه ... می بینه آدرس هست ... دیگه فکر نمی کنه یه خط آدرس گم شده ذخیره می کنه ...بعد که میخواهی براش ارسال کنی می بینی پلاک و واحد تو آدرس نیست !بعد بهش زنگ می زنی می گه من پلاک رو ثبت کرده بودم . بقیه ماجرا !مگه در بار دوم دقت کنه که دو خط اول آدرس همه اطلاعات آدرس رو کامل بده ...تا حالا دو بار این مشکل پیش اومده که بعد از بررسی متوجه شدم که به خاطر این مساله هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .