H.R.E ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 سلام دوستان بنده GOOGLE ANALYTICS رجیستر کردم و فایلی که بهم داد رو توی هاست آپلود کردم و verify شد . اما الان میخوام لینکش بدم به پرستا ، توی بخش مدیریت روی لینک پیوند به حساب آنالیزگر گوگل شما در ابزار وب مستر کلیک میکنم و پیغام کدام نسخه GOOGLE ANALYTICS API را می خواهید استفاده کنید ؟ رو بهم میده که دو بخش داره نسخه 1.3 داره و نسخه 3 که نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم . ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 سلام بر شما. متن ترجمه شده داکیومنت پرستاشاپ: API آمار گوگل (Google Analytics API) این ماژول امکان پیوند زدن فروشگاه پرستاشاپی شما را با حساب کاربری آمار گوگل فراهم می کند. در ابتدا باید API را که می خواهید از آن استفاده کنید را انتخاب کنید:نسخه 1.3 که نیاز به وارد کردن ایمیل (گوگل آنالیتیک)، رمز عبور و پروفایل دارد.نسخه 3.0 که نیاز به وارد کردن شناسه مشتری (شناسه کاربری گوگل آنالیتیک)، کلید امن مشتری و پروفایل دارد.ما توصیه می کنیم از نسخه 3.0 استفاده کنید زیرا نسخه 1.3 قدیمی شده است. برای کار با نسخه 3.0، باید دسترسی OAuth را از طریق لینک زیر فعال کنید:https://developers.google.com/analytics/devguides/config/mgmt/v3/mgmtAuthorization پس از نسخه 3 استفاده کنید. موفق باشید. واکنش ها : tofigh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 دست گل تون درد نکنه توضیح دادیاما یه لطفی کنید بقیه اش رو هم بگید من گیر کردم. از اون راهنما هم نتونستم راه به جایی ببرمو اینکه آیا باید کد حتما داخل هاست بزاریم یا پیوند کنیم به سایت کفایت می کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladsalehi ارسال شده در تیر 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2019 سلام و احترام چرا یک اموزش درست برای این نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .