film2serial ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 با سلام و عرض ادب دوستان کسی میدونه مشکل سایت بنده sorenfilm8.in که مشتری وارد بخش کاربری میشه و برای بار اول میتونه وارد حساب من و اینها بشه ولی اگه وارد صفحه ی اصلی بشه نمیتونه وارد جزئیات سفارش یا ادرسها اینا بشه و به قول معروف نمیتونه حساب کاربری رو مدیریت کنه ممنون اگه مدیران عزیز راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 یعنی منوی مدیریت حساب نداره تو پیج ایندکس سایت؟ یک بار خودت بخوان ببین میفهمی چی نوشتی انصافاً) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 احتمالا نگرفتی داداش شما الان داخل سایت بنده ثبت نام کردین وقتی وارد حسابتون میشین میتونیدبه حساب کاربری خودتاریخچه و جزئیات سفارشصورت های مالی منآدرس های مناطلاعات شخصی شماتخفیف های منلیست علاقمندیهای شما کدهای خریداری شده منمحصولات مورد علاقه من اعلانهای من اینا رو مدیریت کنید ولی بعد از گشت و گذار داخل سایت و انتخاب محصولات برای اینکه بتونید برای بار دوم وارد جزئیات حساب کاربری خود اعم از(تاریخچه و جزئیات سفارشصورت های مالی منآدرس های من) بشید نمیتونید و باید یک بار دیگه از حساب کاربری خود خارج شده و دوباره وارد بشید تا بتونید به منوهای ذکر شده دسترسی پیدا کنید الان بفرمایید ببینم چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .