Softday ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 سلام ايا ميشه دكمه اضافه به سبد خريد رو رنگش رو تغيير داد يا يه ايكون بغلش اضافه كرد و قشنگ ترش كرد ؟ چجوري؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 سلام.اگه قالبتون پیش فرضه میتونید اینطوری عوض کنید:به مسیر زیر برید: themes / defualt-bootstrap / css / global_rtl.css و به دنبال .button.ajax_add_to_cart_button بگردید و مقدار background رو به مقدار دلخواه تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baneh_vision ارسال شده در اسفند 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2017 سلام خسته نباشید توروخدا یه مشکل داره قالب سایم فقط با دست شما حل میشه ممنون میشم کمکم کنید میخوان اون سه تا آیکون دکمه خرید و نمایش و تایید رو تو قسمت صفحه اصلی تغییر بدم دنبال آموزش های شما رفتم که باید بک گراند فایل سی اس سی رو ویرایش کرد ولی هرچی کردم تغییر نکرد ممنون میسشم کمکم کنید banehvision.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اسفند 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2017 سلام میتونید تیکت بزنید تا بررسی بشه و در صورت امکان براتون شخصی سازی میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baneh_vision ارسال شده در اسفند 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2017 فقط مسیر اون آیکون رو میخواستم تو سی پنل خودم درستش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در بهمن 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2018 منم همین مشکل رو دارم ولی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در بهمن 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2018 سلام. اگه قالبتون پیش فرضه میتونید اینطوری عوض کنید: به مسیر زیر برید: themes / defualt-bootstrap / css / global_rtl.css و به دنبال .button.ajax_add_to_cart_button بگردید و مقدار background رو به مقدار دلخواه تغییر بدید. ایشون منظورشون ایکون سبد خرید هست که کجاست ؟ نه اینکه بکگراند و یا جزئیات رو تغییر بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در اسفند 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2018 سلام ايا ميشه دكمه اضافه به سبد خريد رو رنگش رو تغيير داد يا يه ايكون بغلش اضافه كرد و قشنگ ترش كرد ؟ چجوري؟ از طریق css هر بلایی میتونید به سر استایل قالبتون بیارید چرا نشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .