Softday ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 سلام کدی دارم به اینصورت <head> <style> .button { background-color: #4CAF50; /* Green */ border: none; color: white; padding: 15px 32px; text-align: center; text-decoration: none; display: inline-block; font-size: 16px; margin: 4px 2px; cursor: pointer; } .button1 {border-radius: 2px;} </style> </head> <body> <button class="button button1">2px</button> </body> در قسمت کد منبع میزنم پیش نمایشش درستهولی وقتی سیو میکنم کد رو خلاصه میکنهاستایل هارو حذف میکنه و...چیکار باید بکنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 سلام بر شما.در کد منبع نمی تونید کلاس بدید، برای رفع مشکل از این استایل ها به صورت inline استفاده کنید. button style="background-color: #4caf50; border: none; color: #ffffff; padding: 15px 32px; text-align: center; text-decoration: none; font-size: 16px; margin: 4px 2px;">2px</button> موفق باشید. واکنش ها : Softday 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Softday ارسال شده در مرداد 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 ممنون عزیزفقط این کدتون رو بدون هیچ چیزی باید بزارم ؟اخه گذوشتم تو کد منبع فقط کد هارو نشون میده خطیدکمه ای نشون نمیده فقط کد هارو میاره خطی مینویسه و نمایش نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 ممنون عزیزفقط این کدتون رو بدون هیچ چیزی باید بزارم ؟اخه گذوشتم تو کد منبع فقط کد هارو نشون میده خطیدکمه ای نشون نمیده فقط کد هارو میاره خطی مینویسه و نمایش نمیدهآره چیز نداره که اضافه کنید، اگه کد رو کپی کردید اولش > اینو کم داره ها،باید به این صورت بنویسید <button style=" padding: 15px 32px; text-align: center;">2px</button> واکنش ها : Softday 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Softday ارسال شده در مرداد 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 کمال تشکر رو دارم ازتون ممنون زحمت کشیدیدفقط اگر براتون مقدور هست اگر بخوامفونت نوشته مثلا یکان باشهیا اگر بخوام رو دکمه لینک بزارمیا اگه بخوام دکمه رول اور باشهیا یه ایکون کنار نوشتم داخل دکمه باشه باید چه تغییراتی در کد اعمال کنم؟بازم تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2016 خواهش میکنم.کد رو به اینصورت تغییر بدید: <a href="http://ipresta.ir/forum/"><button style=" padding: 15px 32px; text-align: center; font-family: 'B Yekan';"></button></a> رول اور و آیکون رو نمی تونید اینطوری ایجاد کنید.موفق باشید. واکنش ها : Softday 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Softday ارسال شده در مرداد 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 نحوه ساخت دكمه رول اور و يا ايكون كنار دكمه چجوري هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 این کد دکمه و آیکون کنارش:<"button type="button>presta<i class="fa fa-cart-plus fa-x"></i><button/>اینم cssbutton}; width: 100px; height: 35px;background-color: pink;border: none; border-radius: 5px}button:hover};background-color: lightgrey{برای آیکون هم به همین ترتیب باید css دلخواهتون رو بدید.مثلا:i};color:darkgray{ موفق باشید. واکنش ها : Softday 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Softday ارسال شده در مرداد 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 ببخشید متوجه نشدممن امتحان کردم ولی جواب نداد الان یه کد ایکون که رول اور باشه بزارم تو کد منبه نمایش بده میشه بدیدیه کد هم که بزارم ایکون بغلش باشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2016 ببخشید متوجه نشدممن امتحان کردم ولی جواب نداد الان یه کد ایکون که رول اور باشه بزارم تو کد منبه نمایش بده میشه بدیدیه کد هم که بزارم ایکون بغلش باشهممنوندر پاسخ های بالا گفته بودم که اینکارو در کد منبع نمیشه انجام داد. واکنش ها : Softday 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .