nima4417 ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 سلام خسته نباشیدمن الان سه روزه نهایت حجمی که آپلود کردم تو سایتم 10 مگابایته اما حدود 120 مگابایت حجم دیتا بیسم تو این سه روز اشغال شدهکش ها رو پاک کردم ارور لاگ ها رو همینطور و حتی عکس های محصولاتمو هم کم حجم کردم اما دیدم 50 مگ دیگه از دیشب تاحالا اضاف شدهلطفا راهنمایی کنین باید چیکار کنماز پرستاشاپ 1.6.1.2 استفاده میکنمیه سایت مشابه هم هست که محصولاتش از من بیشتره 500 مگ دیتابیس داره اما من امروز 920 مگ واکنش ها : nima4417 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 سوال پرسیدین ولی نه آدرس سایت نه اسم قالب هیچی ندادین .تعداد زیاد محصول یعنی چند تا ؟من 530 تا محصول دارم دیتابیسم 165 مگابایته واکنش ها : nima4417 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima4417 ارسال شده در مرداد 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 سوال پرسیدین ولی نه آدرس سایت نه اسم قالب هیچی ندادین .تعداد زیاد محصول یعنی چند تا ؟من 530 تا محصول دارم دیتابیسم 165 مگابایته picomobile.irقالبمم دیفالتهمن 280 تا دارم الان 900 و خورده ای اشغاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 دیباگ رو روشن کن ببین خطایی داری ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima4417 ارسال شده در مرداد 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 دیباگ رو روشن کن ببین خطایی داری ؟؟ روشن کردماز کجا معلوم میشه اگه خطایی باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2016 روشن کردماز کجا معلوم میشه اگه خطایی باشه؟ اگه خطایی باشه توو هر صفحه ای که باشید نشون داده میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 فایل error.log داخل هاست حجمش چقدره ؟ ممکنه این فایل زیاد باشه پاکش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima4417 ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 فایل error.log داخل هاست حجمش چقدره ؟ ممکنه این فایل زیاد باشه پاکش کن ناچیزهاز عکسام هرکدوم تو فولدر هر محصول هشت نه تا کپی شدهیه دور همه رو از هاست پاک کردم ریختم بازم اینجوری شددلیلش چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 عکسا رو نباید دست بزنید ، از هر عکس باید 6-7 تا باشه ، سایزهاشون فرق میکنه .اگه مشکل شما حجم دیتابیس هست ، اصلا ربطی به فایل هاتون نداره . چون فایل ها و عکسا که نمیره داخل دیتابیس ، تو خود هاست ذخیره میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima4417 ارسال شده در مرداد 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 عکسا رو نباید دست بزنید ، از هر عکس باید 6-7 تا باشه ، سایزهاشون فرق میکنه .اگه مشکل شما حجم دیتابیس هست ، اصلا ربطی به فایل هاتون نداره . چون فایل ها و عکسا که نمیره داخل دیتابیس ، تو خود هاست ذخیره میشه . نه مشکل حجم هاستمهدیتابیسم هم 118 مگابایته که فکر کنم طبیعی نیساما عکسا بعضیاشون 9 مگ میشندرحالی که من 100 کیلوبایت هم آپلود نکردمخیلی حجماشون زیاد میشهچیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .