koroshcomputer ارسال شده در مرداد 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2016 با سلام من قبلاً یکسری تغییرات روی فاکتور ایجاد کردم و حالا اومدم یک سایت جدید راه اندازی کردم و همون فایل هارو انتقال میدم بازم قالب فاکتور به همون حالت دیفالت به نمایش در میاد .باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 آقا راحت باشید بخدا مدیونید اگه جواب بدید تورو خدا یک وقتی زحمت نکشید راضی نیستم جواب بدید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 آقا راحت باشید بخدا مدیونید اگه جواب بدید تورو خدا یک وقتی زحمت نکشید راضی نیستم جواب بدید .خودم درستش کردم با تشکر واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 خودم درستش کردم با تشکر خداروشکر که درست کردید.خواستید بگید چیکار کردید بقیه هم استفاده کنن. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 خداروشکر که درست کردید.خواستید بگید چیکار کردید بقیه هم استفاده کنن. موفق باشیدمشکل همینجاست ؛ بیشتر کاربران فقط استفاده کننده هستند و دنبال حل مشکل خودشون ، مشکلشون که حل میشه میرن و انجمن کیلو چنده ، بعد که باز مشکل پیدا کردن برمیگردن انجمن و انتظار دارن بقیه سریعا مشکلشون رو حل کنن . همین دوستمون اگر روش رفع مشکلشو مینوشت ، ده ها و شاید صد ها نفر دیگه که بعد ایشون همون مشکل رو داشتن و به انجمن مراجعه میکردن ، سریعا مشکلشون حل میشد . کاربرانی هم که قبلا این مشکلشو داشتن و روش حل مشکل رو میدونن ، اگر زحمت میکشدن و پاسخ ایشون رو میدادن ، باز مشکل ده ها و صد ها نفر به جز ایشون در اینده حل میشد .انجمن محل تبادل دانسته هاست و اگه همکاری از جانب همه نباشه به یک مکان متروکه و ناکارآمد تبدیل خواهد شد . واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 چشمبرای تغییر 2 قسمت بود یکی داخل روت و دیگری داخل تم می باشد .همینپوشه pdfبا تشکر از زحمات شما ( خودم رو میگم خخخ ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 عجب پاسخی منکه متوجه شدمخسته نباشی با این جواب دادنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در شهریور 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 دوستان عزیز من فایل هایی که داخا پوشه pdf بود رو ویرایش کردم .اما برای ویرایش کامل شما 2 مسیر رو باید تغییرات بدهید .یک پوشه pdf در روتدو پوشه pdf در پوشه تمبهتره که کل پوشه pdf رو دانلود و با یک نرم افزار شروع به دست کاری کنید و بعد در هر دو پوشه ذکر شده آپلود کنید .حالا کسی از دوستان متوجه نشد احتمال داره برگرده به اینکه فایل قالب رو آماده بخواد که اون یک مسئله دیگه هست .اگر کسی سوال خواصی داشت در همین مکان مطرح کنه تا درحد توانم جواب بدم و همه از این مطالب کمال استفاده رو ببرن .با تشکر از همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .