puzzelfix ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 می خواستم بدونم چطور با این کد میشه منو افقی رو شناور کردflotmenuکه وقتی صفحه پایین می ایید بازم منو افقی نمایش داده شود در بالای صفحهمیدونم که دوستان جواب این سوال رو می دونن پس لطفا جواب بدهند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 سلام بر شما.با ;position:fixedهرچیزی رو میشه به صورت شناور نمایش داد چه منو باشه چه هر باکس دیگه ای. اما این بسته به نیاز شماس که چه چیزی میخواید و چطور بقیه css ها و جاوا رو تغییر بدید.یک نمونه توو این صفحه هست: http://www.dwuser.com/education/content/creating-a-floating-navigation-menu/ موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 من که چیزی نفهمیدم من از رو این اموزش جلو رفتم جوابم گرفتم ولی خیلی بهم ریختسdemo.puzel.ir این ادرس یاتیه که روش انجام دادماین ادرس سایت اموزش داده شدهhttp://blog.belvg.com/how-to-make-your-main-menu-scroll-with-the-page-in-prestashop-1-6.html#comment-16958 شما می تونید برام درستش کنیدmenu.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 کسی نیست کمک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 تو اینترنت پره از اموزش های این چیزا ، کافیه تایپ کنید : float menu jqury یا fixed position menu jqury . صد ها نمونه با آموزش براتون میاره . یا میتونید فارسی جستجو کنید ، مثلا سایت زیر به خوبی آموزش داده :http://www.7learn.com/tutorials/create-sticky-menu-with-css-and-jquery لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سُرچ کردم و حتی یک مورد هم انجام دادم ولی به خوبی از اب در نمیاد و یکری باگ داره مثلا در عکس بعد از قرار دادن position رو حالت fixed منو کمی پایین ترنمیش می دهد و کادر هم ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 خوب چرا یک کلاس برای اشنایی با انواع کلاس راه نمی ندازین تا ادم بدونه مثلا اگر خواست یک چیزیو جاشو جابجاکنه از کدام قسمت باید وارد بشه وکجا را باید تغییر بدهدمثلا من می خوام بخش لوازم جانبی رو کمی اختصاصیش کنم و نمیدونم از کدام قسمت باید وارد بشم و کد های کدام پوشه رو باید دستکاری کنماگر از اول مثل خیلی از انجمن های گوناگون اموزش های مفید می زاشتین الان مجبور نبودین جواب همه رو هم بدین و وقت زیادی بزارینخیلی از کارها رو خودمون می تونیم انجام بدیم ولی اون اموزش اولیه باید داده بشهولی همیشه خیلی گنگ جواب می دین تا فقط بگین جواب دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 این انجمن که آموزش برنامه نویسی وکدنویسی نیست ، برین داخل انجمن های آموزش کدنویسی و استایل نویسی و تاپیک بزنید ، سوال شما اصلا به پرستاشاپ مربوط نیست ، اصلا این جزو مشکل قالب نیست که در بخش مشکلات قالب ها تاپیک زدین . شما سوال کردین ما راهکار رو بهتون دادیم ، اگه کمی css بلد باشین خودتون بقیشو انجام میدین ، اگر نمیتونید مسلما باید بیشتر یاد بگیرید . اگه جواب های ما به نظر شما گنگ هست ، این نشان دهنده کمبود دانش شما در این زمینه هست نه نقص در پاسخ های ما . شما آموزش نمیخواهید ، بلکه میگین یکی برام انجام بده و کد آماده رو تحویل بده ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده