bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 سلام تصمیم دارم یه فروشگاه راه اندازی کنم با امکان پرداخت آنلاین و تحویل توسط پست و برآورد هزینه پست.پرداخت در محل خیلی برام اهمیت نداره.به عنوان شخص و نه شرکت. آیا باید با شرکت های واسطه کار کنم کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ تا جایی که اطلاع پیدا کردم آسمان وب هم امکان پرداخت آنلاین می ده هم در محل ولی گویا ماژول شما قابلیت پرداخت آنلاین رو نداره. راحی داره پرداخت آنلاین اضافه شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 سلامواسطه های پستی معمولا هر دو حالت پرداخت آنلاین و در محل را پشتیبانی میکنند.اداره پست هم هر دو امکان را دارد ولی در صورت برگشت کالا هزینه متفاوتی دریافت میکند.با هر دو مورد میتونید کار کنید ولی بنده چون استفاده نکردم ، توصیه ای هم نمیکنم. منتظر نظر سایر دوستان باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 من تصمیم داشتم از ماژول آسمان وب استفاده کنم اما گویا این ماژول قابلیت پرداخت آنلاین رو نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofigh ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلامبهنظر من اصلا از پرداخت در محل اسفاده نکن تمرکز رو فروش پرداخت آنلاین بذار واکنش ها : bakhanbeigi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 خوب برای همکاری با پست باید چی کار کنم که بیاد تحویل بگیره و به مشتری تحویل بده؟و این که روی سایتم هزینه پست رو بزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 پست براساس مناطق کار میکنه: استان های بومی، هم جوار، غیرهم جواربر همین اساس هم یک لیست قیمت دارهباید یک حامل تعریف کنید و قیمت رو بر اساس مناطق تعریف شده اعمال کنید. اینطوری قیمت توو سایت هم نمایش داده میشه.موفق باشید. واکنش ها : bakhanbeigi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 ممنون برای اینکه پست بسته رو تحویل بگیره و به مشتری بده باید با پست قرارداد ببندم؟شرایطش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلام. میتونی به جای اسیا و بقیه مناطق مثلا همجوار غیر همجوار تعریف کنید و استان هارو مارک کنید، بعد هزینه های متفاوت رو اعمال کنید، البته فقط جدول کرایه پستی نیست + هزینه خدمات هم میگیرن باید خودتون جمع بزنید با کرایه پست.پرداخت در محل هم باید با پست صحبتکنی، فرایندش اینطوریه که پولو بعد از تحویل کارت به کارت میکنن به حسابت. بنظر من اصلا جالب نیست پرداخت درمحل. تعداد سفارش فیک، سفارش های برگشتیو چند برابر می کنه. اگه میخای استفاده کنی بهتره قبلش با مشتری هماهنگی تلفنی داشته باشی که لااقل تعداد برگشتی ها کمتر بشه!. واکنش ها : bakhanbeigi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 ممنون برای اینکه پست بسته رو تحویل بگیره و به مشتری بده باید با پست قرارداد ببندم؟شرایطش چیه؟خواهش میکنم.از این مورد اطلاعی ندارم.منتظر راهنمایی سایر دوستان باشید یا اینکه با پست تماس بگیرید. فک کنم زودتر به جواب برسید موفق باشید واکنش ها : bakhanbeigi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلام. میتونی به جای اسیا و بقیه مناطق مثلا همجوار غیر همجوار تعریف کنید و استان هارو مارک کنید، بعد هزینه های متفاوت رو اعمال کنید، البته فقط جدول کرایه پستی نیست + هزینه خدمات هم میگیرن باید خودتون جمع بزنید با کرایه پست.پرداخت در محل هم باید با پست صحبتکنی، فرایندش اینطوریه که پولو بعد از تحویل کارت به کارت میکنن به حسابت. بنظر من اصلا جالب نیست پرداخت درمحل. تعداد سفارش فیک، سفارش های برگشتیو چند برابر می کنه. اگه میخای استفاده کنی بهتره قبلش با مشتری هماهنگی تلفنی داشته باشی که لااقل تعداد برگشتی ها کمتر بشه!. ممنونم پرداخت در محل برام مهم نیست مهم اینه که پست بیاد جلوی در تحویل بگیره و به مشتری تحویل برده برای اینکار باید با پست قرارداد ببندم؟ با شخص می بندن شرایطش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 ممنونم پرداخت در محل برام مهم نیست مهم اینه که پست بیاد جلوی در تحویل بگیره و به مشتری تحویل برده برای اینکار باید با پست قرارداد ببندم؟ با شخص می بندن شرایطش چیه؟... نمیدونم این امکانی وجود داره و شرایطش چجوریه - خب یه تماس با اداره پست بگیریدو بپرسید، میتونید جوابشم اینجا بزارید تا سایر دوستان استفاده کنن فقط میدونم برای قرار داد بستن باید سفارشاتت بیشتر باشه، مثلا روزی 3 تا حداقل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhanbeigi ارسال شده در مرداد 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 ظاهرا پست فقط با شرکت های تجاری کار می کنه حالا اگر بخوام با این شرکت های واسط کار کنم کدومشون هم برای پرداخت آنلاین و هم درب منزل ماژول پرستا شاپ داره؟ کدومشون قابل اطمینان تر هستند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 فروتل رو قبلا کار کردم شرکت خوبیه ، باقی رو نمیدونم واکنش ها : bakhanbeigi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .