zinor ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 با سلامدر بخش ماژول ها > ناوبری لایه ای وقتی روی "ایندکس کردن تمام قیمت های از دست رفته " کلیک میشه با خطای " فهرست سازی قیمت با خطا مواجه شد" روبرو میشیم .ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2018 با سلام همین مشکل رو من دارم """" در بخش ماژول ها > ناوبری لایه ای وقتی روی "ایندکس کردن تمام قیمت های از دست رفته " کلیک میشه با خطای " فهرست سازی قیمت با خطا مواجه شد" روبرو میشیم . """""" قالب الکترو مارکت استفاده میکنم جستجوی ناوبری لایه ای کلا کار نمیکرد توی منو سمت راست من بود هر ایتم فیلتر رو انتخاب میکردم صفحه رفرش میشد ماژول رو تنظیم مجدد کردم الان که دیگه توی بلوک راست هم نمایش نمیده و ماژول هم هوک سمت راست هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2018 چندبار تکرار کنید احتمالا بعد از دو سه بار تلاش خطا نگیرید اگر همچنان خطا داد باید لاگ خطای سرور رو بررسی کنید تا مشکل رو پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2018 سپاس من چند بار زدم خطا میده حالا حذف کلی کردم ماژول رو و مجدد نصب کردم الان مثلا میزنم فیلتر قیمت صفحه رفرش میشه و اتفاقی نمیفته فیلتر اعمال نمیشه این مشکل برای چی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .