samanjigar ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 سلامراهی وجود داره لینک های سایت فقط برای اعضا نمایش داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 سلام بر شما.از بخش مشتریان >> گروه ها، می تونید برای هر گروه دسترسی خاصی رو تعیین کنید.موفق باشید. واکنش ها : samanjigar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanjigar ارسال شده در مرداد 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 مرسی بابت راهنماییاما هنوز مشکلم حل نشده زیاد از پرستا سر در نمیارم تازه از وردپرس اومدم رو پرستا ولی امکاناتش خیلی کمتره یا حداقل من سر در نمیارم من منظورم این بود که لینک دانلودی که داخل متن قرار میدیم فقط برای اعضا نمایش داده بشه منظورم لینک سبد خرید نیست مثلا من لینک دانلود یه کتاب رو میزارم داخل توضیحات اون لینک فقط برای اعضا نمایش داده بشه کدی چیزی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .