Ahmadreza_b ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 با سلام یک فایل html دارم که میخوام به صورت iFrame در قسمت CMS ازش استفاده کنم. ظاهراً به این منظور باید گزینه "اجازه به iframe ها در فیلدهای HTML" را فعال کنم. سوالم اینه: در صورت فعال کردن این گزینه خطری فروشگاه را تهدید میکنه یا مشکلی به وجود میاره؟ (ما توصیه میکنیم که این گزینه را به صورت غیر فعال رها کنید.) صفحه html مورد نظرم اینه: http://kte-co.ir/Calculator/Heating-Load-Calculator.htm اگر پیشنهاد دیگری هم برای قرار دادن این محتوا در فروشگاه دارید ارائه کنید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 مشکلی پیش نمیاد ، میتونید با خیال راحت استفاده کنید واکنش ها : Ahmadreza_b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .