Shahghale ارسال شده در مرداد 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2016 سلام من تازه پرستا اومدم و قبلش هم سرچ کردم چیزی که میخواستم رو چیدا نکردم فروشگاه من تمامی عکس ها یک سایز هست 680 طول و 500 عرض وقتی میخوام محصول جدید رو وارد کنم عکس رو انتخاب میکنم بعد از اپلود میبینم کیفیت عکس کم شده و کوچیک شده و وقتی داخل لایت باکس عکس رو نشون میده حاشیه سفید زیادی داره من چکار کنم عکس اپلود میکنم همون عکس نمایش بده بدون افت کیفیت و سایز تمامی عکس ها jpg هست ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 چنین چیزی امکان پذیر نیست ، مگر اینکه تمام عکسایی که آپلود میکنید یک سایز باشه . اگر میخواهید حاشیه سفید نداشته باشه عکساتون :ابتدا به تنظیمات / تصاویر برین . در این صفحه thickbox رو ویرایش کنید و سایز دلخواهتون رو بدین و دخیره کنیدسپس عکسایی که میذارین باید مطابق با سایزی باشه که تو مرحله قبل تعیین کردین واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مرداد 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 چنین چیزی امکان پذیر نیست ، مگر اینکه تمام عکسایی که آپلود میکنید یک سایز باشه . اگر میخواهید حاشیه سفید نداشته باشه عکساتون :ابتدا به تنظیمات / تصاویر برین . در این صفحه thickbox رو ویرایش کنید و سایز دلخواهتون رو بدین و دخیره کنیدسپس عکسایی که میذارین باید مطابق با سایزی باشه که تو مرحله قبل تعیین کردین ممنون عکس جدید که اپلود کردم درست شد و سایز اندازه بود - ولی یکم کیفیت عکس رو کم میکنه باید از جایی تنظیم کنم ؟ بعد سوال دیگه قالب بنده پرواز هست میخوام وقتی موس رو عکس بره زوم بشه پلاگینی با این مضمون هست که بخرم و نصب کنم زوم خود قالب رو دیدم داخل تصویر زوم میشه من میخوام بیرون تصویر زوم بشه تشکر واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 پلاگینی متاسفانه در بازارچه برای اینکار وجود نداره . نیاز چندانی بهش نیست ، بی جهت هزینه نکنید روی مواردی که هیچ تاثیری تو راحتی مشتری و افزایش فروش نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 سلام ببخشید من سوالی که دارم اینه که عکسی که مثلا 1MBاست آپلود میکنیماون عکس که تغییر سایز داده میشه اتوماتیک میشه 33KBمثلامیدانم که عکس با سایز اصلی هم باقی میمونه***اما سوال من اینجاست اگه به اون محصول نیازی نباشه و بخوایم حذف کنیم عکسشو ، عکس رو هم در قسمت مدیریت ویرایش محصول حذف کنیم آیا عکس با سایز اصلی حذف میشه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 بله حذف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .