meyticom ارسال شده در مرداد 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 سلام به دوستان من در قسمت ادمین قیمت ویژه درج میکنم و ذخیره میکنم در صفحه محصولات قیمت نهایی را همان قیمت پایه میزنه !!! برای حل این مشکل چکار کنم ؟فقط این نکته که این مشکل همین عصر اتفاق افتاده و قبلا به خوبی کار میکرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 با سلام با ایجاد یک دسته جدید و ایجاد یک محصول جدید مراحل قیمت ویژه رو مجدد چک کنید. تا مطمئن بشید که قانون خاصی یا مورد دیگه ای تو این پروسه دخالت نداره.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meyticom ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلاممتاسفانه تست کردم و محصول جدید با شاخه بندی جدید ایجاد کردم اما مشکل حل نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meyticom ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 کسی پیشنهادی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .