kade_a55 ارسال شده در شهریور 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 سلام. من فروشگاه را ابتدا در یک زیر شاخه نصب کردم الان که به دومین اصلی انتقال می دم. ارور زیر رو در مدییرت می دهcopyright removed واکنش ها : kade_a55 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 کدام نسخه پرستاشاپ را نصب کرده اید؟ واکنش ها : kade_a55 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در شهریور 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 1.6.0.14 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 سلاماز خطا عکس بگیرید بذارید اینجا موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در شهریور 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2016 با سلام. به پیوست تصاویر ارسال می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2016 سلاماحتمالا شما فروشگاه رو از نسخه 1.5 ارتقا دادید. ارتقا درست انجام نشده و یا کش مرورگرتون رو خالی نکردید موفق باشید واکنش ها : kade_a55 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در شهریور 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 سلام. نسخه آخر فروشگاه را در یک دومین دیگه نصب کردم که به خوبی بالا میاد. بعد اون را به دومین اصلی انتقال دادم. url را هم تنظیم کردم. در خصوص خالی کردن کش چکار بایستی انجام دهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2016 سلامیعنی مجددا از صفر شروع کردید ؟متوجه منظور شما نشدم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در شهریور 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 سلام. من فروشگاه را ابتدا در یک زیر شاخه نصب کردم بعد به یک دومین دیگر انتقال دادم به خوبی کار می کند اما حالا که به دومین اصلی انتقال می دم خطایی که بالا ذکر شد را می دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در شهریور 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 دوستان کسی کمک نمی کنه. من در قسمت مدیریت چنین اروری را می بینم "copyright removed" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2016 سلامتیکت بذارید تا بررسی بشه. مشکل شما عادی نیست موفق باشید واکنش ها : kade_a55 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .