massoudkhodaei ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 سلاموقتی به بخش تنظیمات --> سئو و URL مراجعه کردم گزینه URL آشنا رو ندارم. آیا کسی به چنین چیزی برخورد کرده؟ چکار باید بکنم؟تصویر بخش مدیریت سایت رو هم پیوست کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 درسته اصلش باید اینجوری باشه واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
massoudkhodaei ارسال شده در شهریور 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 درسته اصلش باید اینجوری باشه http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifew45w3.JPGخب منم مشکلم همینه که این گزینه رو ندارم. راه حل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 مود ریرایت سرور فعاله؟ فکر کنم باید ریرایت مود فعال باشه، به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید با همین موضوع تا فعال کنن ببنید چی مشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
massoudkhodaei ارسال شده در شهریور 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 مود ریرایت سرور فعاله؟ فکر کنم باید ریرایت مود فعال باشه، به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید با همین موضوع تا فعال کنن ببنید چی مشه سلام گفتن مود ریرایت فعاله. راست هم میگن چون من روی این سرور یه سایت دیگه هم دارم که تو ادمین اون این گزینه هست. با همین ورژن پرستاشاپ. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلام گفتن مود ریرایت فعاله. راست هم میگن چون من روی این سرور یه سایت دیگه هم دارم که تو ادمین اون این گزینه هست. با همین ورژن پرستاشاپ. میتونید در سیستم تیکت درخواست بررسی فنی بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .