elsan ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم لینکهای هدر رو تغییر بدم تو تصویر زیر که ارسال کردم میخام در کنار تماس با ما لینک اضافه کنم و شماره تماس رو تغییر بدم http://s7.picofile.com/file/8255315526/1.pngخیلی تو ماژول و قالب گشتم ولی نتونستم پیداش کنم خیلی ممنونم واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2016 سلامتغییر شماره:منوی ماژول ها >> ماژول ها برید، ماژول " بلوک اطلاعات تماس " و "بلوک تماس با ما" رو ویرایش کنید (برای فوتر و هدر).کنار اونا نمی تونید لینک اضافه کنید ولی توو فوتر میتونید. واکنش ها : elsan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elsan ارسال شده در شهریور 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 سلامتغییر شماره:منوی ماژول ها >> ماژول ها برید، ماژول " بلوک اطلاعات تماس " و "بلوک تماس با ما" رو ویرایش کنید (برای فوتر و هدر).کنار اونا نمی تونید لینک اضافه کنید ولی توو فوتر میتونید. سلام خیلیییی ممنون از راهنماییتون بلوک تماس با ما رو فراموش کرده بودم درستش کنم کاش میشد کنار اون لینک اضافه کرد بازم ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .