MoOona ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 سلام خسته نباشیدمن ماژول های مربوط به بلوک اطلاعات تماس و تماس با ما رو ادیت کردم اما بازهم اطلاعات فروشگاه من رو در قسمت فوتر نمایش نمیدهمنظورم این قسمت هست :http://uupload.ir/files/e7o_untitled-1.jpgممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم قمست میتونم هر 5 قسمت رو ادیت کنم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 اگه ادیت کردید و نشون نمیده کش مرورگر رو خالی کنید (ctrl + F5) واکنش ها : MoOona 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoOona ارسال شده در شهریور 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 اگه ادیت کردید و نشون نمیده کش مرورگر رو خالی کنید (ctrl + F5) این کار رو بارها انجام دادم اما بازم تغییری نمیکنه، فقط تو همون ویرایش ماژول اطلاعات رو نمایش میده! واکنش ها : MoOona 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 پارامترهای پیشرفته / کاراییاز سمت چپ / بالا ، روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید واکنش ها : MoOona 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoOona ارسال شده در شهریور 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 پارامترهای پیشرفته / کاراییاز سمت چپ / بالا ، روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید انجام دادم باز هم همون پیش فرض رو نمایش میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 آدرس سایتتون چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoOona ارسال شده در شهریور 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 آدرس سایتتون چیه؟ تازه بالا اومدهshop.flexim.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 اگه کارایی که گفته شد رو انجام دادید و مطمئنید ماژول رو درست ویرایش کردید تیکت بزنید تا بررسی بشه. واکنش ها : MoOona 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 قالبتون لئو هست دوست من. قالب های لئو از طریق ماژول مدیریت ویجتشون ویرایش میشن. از پشتیبانی قالبتون راهنمایی بگیرید کمکتون میکنند واکنش ها : MoOona 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .