linker ارسال شده در شهریور 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 سلام.امروز میخوام قالب بخرم ولی متاسفانه برای ورود به حساب مشکل دارم.مگه لاگین انجمن با صفحات دیگه سینک نیست؟؟میام حساب کاربری جدید هم که بسازم میگه ایمیل شما قبلا ثبت شده، خب اگه ثبت شده پس چرا لاگین که میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته؟؟؟ حتی ارور هم نمیده، فقط دوباره همون صفحه میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
linker ارسال شده در شهریور 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 یکی نیست راهنمایی کنه؟پشتیبانی رو دریابید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلام بر شما.یکبار رمز ورود بازارچه رو عوض کنید ببنید مشکل حل میشه یا نه؟اگه نشد با شماره های بخش ارتباط با ما تماس (آقای ذاکریان و یا شاد) بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
linker ارسال شده در شهریور 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلام بر شما.یکبار رمز ورود بازارچه رو عوض کنید ببنید مشکل حل میشه یا نه؟اگه نشد با شماره های بخش ارتباط با ما تماس (آقای ذاکریان و یا شاد) بگیرید.مشکل حل شد خودش.واقعا عجیبه. فهیمه خانوم، فکر کردید جواب میدن؟؟؟ همین چند روز پیش همینجا تاپیک زدم و از این موضوع شاکی بودم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 خداروشکر که حل شداین مشکل برای کاربرای دیگه هم پیش اومده و راهکار این بوده که رمز رو عوض کنند در غیر اینصورت باید تماس بگیرید تا مشکل رو براتون حل کنند. بله متاسفانه به دلیل حجم بالای کاری در بعضی روزها به صورت رندوم به تلفن ها پاسخ داده میشه و انشالا به همین زودی حل میشه این مشکل . فهیمه خانوم، فکر کردید جواب میدن؟؟؟ همین چند روز پیش همینجا تاپیک زدم و از این موضوع شاکی بودم. منم جزو همین گروهم دارم بهتون جواب میدم دیگه موفق باشید واکنش ها : linker 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سلام . حساب من هم مسدود شده .تیکت فرستادم وارد سیستم تیکت میخوام بشم قبول نمیکنه .رمزو به ایمیل هم نمیفرسته .لطفا یک بررسی بکنین[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سلاماگر مشکلی در پسورد ورود به سیستم تیکت دارید ، باید یکبار وارد حساب خود در بازارچه شوید و رمز خود را تغییر دهید ( بازیابی نه ، بلکه بصورت دستی رمز جدید ثبت کنید ) تا مجددا با دیتابیس تیکت سینک شود موفق باشید واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .