assa_912004 ارسال شده در شهریور 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 با سلاممن میخوام یک قالب را روی سایتم نصب کنم اول از ادمین افزودن قالب که میزنم میگه نمیتونه بارگذاری کنه . دوم زیپ میکنم و در وشه theme آپلود میکنم و از طریق ftp میزنم میگه نمیتونه کپی کنه .از هاستینگ پرسیدم میگه هیچ محدودیتی روی هاست نگذاشتهاز htaccess حداکثر حجم آپلود را روی 200 مگ گذاشتم نشد .پرمیشن فولدر theme و public_html را روی 777 گذاشتم نشدحافظه هم خالی هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 1. حتما دقت کنید سایتی که ازش خرید میکنید خودش تولید کننده، نماینده رسمی و سایت معتبری باشه نه صرفا کپی کننده و ریپ کننده قالب ها2. پشتیبان قالب شما موظف هست توی این مورد راهنماییتون کنه. پس دقت کنید از جایی که قالب تهیه میکنید پشتیبانی مطمئنی داشته باشه3. مشکل شما نیاز به بررسی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در شهریور 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 من این قالب را نخریدم و از سایت خارجی دانلود کردم و قالب کامل و درست است و اینجا محل پرسش و پاسخ و رفع مشکل است اما من رفع مشکلی ندیدم اگر می توانید کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 پشتیبانی هر قالب و کمک در مورد رفع مشکلاتش با همون سایتی هست که ازش قالب رو تهیه کردید واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadasan ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 سلام قالب زمستون را از سایت شما دانلود کردمدر هنگام نصب این اخطار را می دهد: «خطا در زمان خارج کردن از حالت فشرده»لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرماییدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 یک بار فایل قالب را از حالت زیپ خارج کنید و دوباره زیپ کنید واکنش ها : moghadasan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadasan ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 یک بار فایل قالب را از حالت زیپ خارج کنید و دوباره زیپ کنیدسپاس مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .