moradjou ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلاموقتی آدرس سایت رو در تلگرام مینویسم متاسفانه توضیحات مربوط به سایت رو در تلگرام نمایش نمیده قبلا از نسخه 1.5 استفاده میکردم و مشکلی نداشت از وقتی از نسخه 1.6 استفاده میکنم اینجوری شدهنسخه 1.5 رو حذف و نسخه 1.6 رو نصب کردملطفا راهنمایی بفرمائید ...ممنونبرای نمونه آدرس سایت ipresta.ir و آدرس سایت خودم www.behzad-omc.com رو بصورت عکس پیوست کردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 سلامما هم از نسخه 1.6 استفاده میکنیم شما باید در منوی تنظیمات >> سئو و urlها ، صفحه ایندکس رو ویرایش کنید و توضیحات مربوط به سایت خودتون رو بنویسید. موفق باشید واکنش ها : karbare-jadid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moradjou ارسال شده در شهریور 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 سلامما هم از نسخه 1.6 استفاده میکنیم شما باید در منوی تنظیمات >> سئو و urlها ، صفحه ایندکس رو ویرایش کنید و توضیحات مربوط به سایت خودتون رو بنویسید. موفق باشیدسلامچه تنظیماتی ؟من تمام گزینه های ایندکس رو اطلاعات خودم زدم ولی هیچ تغییری نکردلطفا راهنمایی گنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 دوست عزیز 3 هفته زمان میبره در تلگرام تغییرات اعمال بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .