mmahdi ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 دوستانزمانی که از قسمت کارایی حافظه نهان را روشن می کنم دیگر جستجو سریع سایت که یک لیست پیشنهادی به کاربر پیشنهاد می کند دیگر باز نمی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 زمانی که سوالی میپرسید جزییات بیشتری رو شرح بدید. مثلا:آدرس فروشگاه، نسخه پرستاشاپ، از قبل این مشکل بوده یا جدیدا ایجاد شده، و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در شهریور 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 آدرس سایت digiseda.irو فکر می کنم چندتا از ماژول ها را که غیرفعال کردم این مشکل به وجود آمده ولی زمانی که حافظه نهان خاموش است کار می کندنسخه ی پرستا شاپ هم 1.6.1.2زمانی که سوالی میپرسید جزییات بیشتری رو شرح بدید. مثلا:آدرس فروشگاه، نسخه پرستاشاپ، از قبل این مشکل بوده یا جدیدا ایجاد شده، و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2016 سلاماحتمالا خطایی در صفحه دارید که باعث مشکل میشه. باید تیکت بذارید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مهر 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2016 کجا باید تیکت بزارم. لطفا راهنمایی بفرمایید. سلاماحتمالا خطایی در صفحه دارید که باعث مشکل میشه. باید تیکت بذارید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2016 بالای سایت سیستم تیکت رو نوشته مشخصه :https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .