jahromy ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 با سلامبنده از نسخه 1.6 استفاده می کنم که با دو اشکال بزرگ طرف هستم1. کالاهای بنده اکثرا مجازی و دانلودی هستند که در زمان پرداخت اگر کسی قصد ثبت نام نداشته باشد فرمی که بعنوان مهمان بایستی تکمیل کند میشه گفت هیچ فرقی با فرم ثبت نامی ندارد در صورتیکه برای پرداخت مهمان فقط سه کادر نام خانوادگی، ایمیل و موبایل واجب هست. حالا ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید که چطور فیلدهای اضافی (تاریخ تولد، آدرس، کد پستی، شهر، استان، کشور، عضویت خبرنامه، استان، کد ملی و...) را از فرم مهمان حذف کنم؟2. از زمانیکه نسخه 1.5 استفاده می کردم و اکنون که آخرین نسخه 1.6 رو نصب دارم با محصولات دانلودی مشکل مهمی دارماول اینکه بعد از پرداخت و بازگشت به سایت فروشگاه کاربر انتظار دارد لینک دانلود محصولی که پرداختش تایید شد رو تو همون صفحه ببیند ولی اصلا کاربر در فروشگاه من در این مرحله نمی تواند لینکی را پیدا کند!!دوم اینکه روال پرستا این بود که محصول دانلودی را پس از پرداخت یک لینک ازش به ایمیل خریدار ارسال کند که این ایمیل ارسال نمی شود (خودم بارها تمامی محصولاتم را پرداخت کردم ولی ایمیلی که حاوی لینک باشد دریافت نداشتم) واکنش ها : jahromy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلام.1) این امکان به طور پیش فرض وجود نداره که بتونید خودتون فیلدها رو کم و زیاد کنید. فقط از منوی تنظیمات >> مشتریان می تونید اجباری بودن تلفن رو تعیین کنید.و یا اینکه سبد خرید ویژه فروش فایل رو از لینک زیر تهیه کنید. ولی اگه محصول فیزیکی هم دارید این ماژول به دردتون نمیخوره http://ipresta.ir/prestashop-module/263-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-cart-prestashop-module.html 2) نظری ندارم :-/ واکنش ها : jahromy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در شهریور 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 محصول فیزیکی هم دارم ولی برای مجازی ها این فرم مهمان یک چیز اضافی هستآیا فیلدهای ثبت مهمان فقط مربوط به فایل های order-opc-new-account.tpl و authentication.tpl و controllers/authcontroller.php می شوند بخواهم تغییراتی بدم فقط با این سه فایل طرفم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 من دقیق نمیدونم ولی فکر نمیکنم به این راحتی باشه و گرنه تا الان خیلی ها اینکارو کرده بودند، چون شما میخواید هسته پرستاشاپ رو تغییر بدید اگه الان به مشکل نخورید برای ارتقا حتما مشکل ساز میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .