jahromy ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 با سلامبرای ویرایش کد html , css دارم از Inspect element خود مرورگر استفاده می کنمسوالی که دارم چطور بفهم کد html ای که دارم تغییر می دم مربوط به چه فایلی و کدام خط آن هست؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 سلام نمیتونید بفهمید که کدام فایل html رو دارید تغییر میدین در نهایت میتونید بفهمید کدوم فایل و خط css رو باید تغییر بدین اگر آدرس فایل های css به فایل اصلی اشاره نمیکنه و به فایل cache اشاره میکنه باید کش پرستاشاپ رو خاموش کنید تا آدرس اصلی رو به شما نشون بده از قسمت پارامترهای پیشرفته -> کارایی ها در قسمت CCC گزینه کوچک سازی css رو خاموش کنید تا آدرس دقیق به شما نمایش داده بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 برای کدهای HTML فقط بر اساس تجربه میتونید متوجه بشید که مربوط به کدوم فایل قالب یا ماژول هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در شهریور 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 کجای css به Html اشاره می کنه میشه دقیق تر بفرمایید؟از این سیستم فقط در تغییرات پرستاشاپ استفاده نمی کنم بلکه دیگر سیستم ها هستند با این حال دنبال راهی هستم تا با ویرایش زنده کدهای Html بتوانم همون تغییرات را در فایل های مربوطه هم اعمال کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلام مجدد همان طور که در تاپیک قبل گفتند فقط از طریق تجربه و بررسی هر سیستم مدیریت میتونید متوجه بشید که کدام المان در کدام فایل های html هست برای پرستاشاپ هم میتونید به داکیومنت سایت اصلی مراجعه کنید و مطالعه کنید تا در حدودی ساختار دست تون بیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .