MAH230 ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 سلام دوستانبرای تنظیم مگا منو باید شاخه ها رو تعریف کردبا تعریف شاخه + تنشیم مگا منو هر دسته بندی دوبار در سایت تکرار میشهمن اشتباه می کنم یا همونجوریه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 سلام و درود بر شمااز قالب های لئو استفاده میکنید ؟ میتوانید از فروشنده یا طراح قالب پشتیبانی دریافت کنیداین قالب شما دو بخش جدا برای نمایش شاخه ها دارد ، میتوانید یکی را خاموش کنید . چون اطلاعی از امکانات قالب های لئو ندارم متاسفانه بهتره با فروشنده مکاتبه کنید تا نحوه غیرفعال کردن هر بخش را به شما آموزش دهندموفق باشید واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 دقیقاً منظورت از اینکه دو بار در سایت تکرار میشه چیه؟ این عکسی که گذاشتی دو قسمت متفاوت رو داره نشون میده که هیچ ربطی به هم ندارن. قسمت بالایی منوی سایته (مگا منو)قسمت پایینی هوک مربوط به «بخش شاخهها»هر دوی اینها کاربری متفاوت دارن. ظاهراً تنظیم مگا منو رو بلدی. اگر میخوای اون شاخههای پایینی رو برداری به این مسیر برو:ماژولها > موقعیتها بعد تو کادر «جستجو برای یک هوک» تایپ کن «displayLeftColumn»اونجا هوکهایی که در ستونچپ قرار گرفته رو میتونی ببینی. هوک مربوط به این چیزی که دنبالشی «بخش شاخهها»ست. اگر میخوای برش داری (چرا؟) کنار ویرایش روی اون فلش رو به پایین کلیک کن و «رها کردن» رو بزن. نگران هم نباش چون بعداً اگر بخوای میتونی به راحتی برش گردونی. فقط کافیه لب تر کنی تا بگم چطوری ) واکنش ها : MAH230 و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در مهر 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 دقیقاً منظورت از اینکه دو بار در سایت تکرار میشه چیه؟ این عکسی که گذاشتی دو قسمت متفاوت رو داره نشون میده که هیچ ربطی به هم ندارن. قسمت بالایی منوی سایته (مگا منو)قسمت پایینی هوک مربوط به «بخش شاخهها»هر دوی اینها کاربری متفاوت دارن. ظاهراً تنظیم مگا منو رو بلدی. اگر میخوای اون شاخههای پایینی رو برداری به این مسیر برو:ماژولها > موقعیتها بعد تو کادر «جستجو برای یک هوک» تایپ کن «displayLeftColumn»اونجا هوکهایی که در ستونچپ قرار گرفته رو میتونی ببینی. هوک مربوط به این چیزی که دنبالشی «بخش شاخهها»ست. اگر میخوای برش داری (چرا؟) کنار ویرایش روی اون فلش رو به پایین کلیک کن و «رها کردن» رو بزن. نگران هم نباش چون بعداً اگر بخوای میتونی به راحتی برش گردونی. فقط کافیه لب تر کنی تا بگم چطوری )مچکرم دوستانفقط یه چیزیشاخه ها مگه همون دسته بندی سایت نمیشه؟مگا منو هم مگه همون دسته بندی رو نشون نمی ده؟باید یو ار ال شاخه رو به مگا منو بدیم دیگه درسته؟الان شاخه ها واسه من اندکس شدن برشون دارم و کارو با مگا منو ادامه بدم در نظر گوگل ایرادی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 ببین شما «شاخهها» رو درست میکنی برای این منظور که هر «محصول» رو در یک یا چند شاخه قرار بدی. مثلاً محصول «شلوار مردانه جین کد ۱۰۱» میتونه در شاخههای «مردانه» و «شلوار» قرار بگیره.حالا منو (یا همون مگامنو) کاربردش اینه که شما لینک «شاخهها» رو توش قرار میدی تا کاربر/مشتری بتونه از هر صفحهای تو سایت به «شاخه»ی مد نظرش با کلیک مراجعه کنه. سوالت خیلی عجیب بود و من فکر میکنم این دو تا مفهوم رو درست متوجه نشدی برای همین توضیح دادم. یعنی اینکه شما اگر شاخهها رو برداری، هر کی تو مگامنوی شما روی هر لینکی کلیک کنه به ۴۰۴ برخورد میکنه. یعنی میگه همچین صفحهای وجود نداره. خلاصه اینکه مگامنو یه میانبر به صفحهی مربوط به شاخه است. هر کدوم کاربری جدا و متفاوت دارن. شما نمیتونی چون یه خیابون به سمت خونهاتون ساخته شده، خونهاتون رو خراب کنید. ویرایش ۱:اگر هم منظورت این بود که اون هوک «بخش شاخهها» رو برداری که بازم پیشنهاد میکنم این کارو نکنی. چون خیلی به کاربر کمک میکنه. مگا منو زمانی که ماوس رو ببر روش فقط شاخهها رو نمایش میده، ولی این هوک «بخش شاخهها» میتونه همیشه جلوی چشم مشتری باشه تا راحت بتونه تو صفحات بچرخه. (که خب این چه باشه چه نباشه ربطی به سئو [گوگل] و این مسائل فکر نمیکنم داشته باشه). واکنش ها : mojtabamalaekeh، MAH230 و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .