ahmad4u ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سایت من با www نمایش داده نمیشودحتی در بخش سئو هم اگر با www سایت را وارد کنم دیگر سایت بالا نمی آیدحتی با کدهای htaccess. هم www به بدون www منتقل نمیشود که حداقل اگر کاربر سایت را با www وارد کرد به بدونwww ریدایرکت بشه و سایت نمایش داده بشه لطفا راهنمایی نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 آدرس سایتتون ؟ و یک عکس از صفحه تنظیمات / سئو لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 آدرس سایتتون ؟ و یک عکس از صفحه تنظیمات / سئو لطف کنید به دلایلی آدرس سایت نمیتونم اینجا قرار بدم و براتون پ.خ کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 چون شما در ساب دامین نصب کردین . بنابراین با www نیاز نیست لود بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در مهر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2016 چون شما در ساب دامین نصب کردین . بنابراین با www نیاز نیست لود بشه منظور شما را متوجه نشدم!یعنی اگه سایت بر روی ساب دامین باشه با www لود نمیشهاگه اینطور باشه که این یک مشکل محسوب میشهچون حداقل باید ریدایرکت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 همچنان منتظر راهنمایی شما هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .