paknejad ارسال شده در مهر 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2016 دوستان گرامی سلاممن می خواهم ویرایش های زیر را در بخش (یا ماژول) Shopping-cart summary اعمال کنم. اما پوشه ماژول را در نمی یابم. به پوشه /theme/modules مراجعه کردم و تنها دو گزینه زیر را مرتبط با سبدخرید یافتم. الف) ماژول blockcart ب) ماژول blockmyaccount . متاسفانه هیچ کدام آیتم های مرتبط را برای ترجمه ندارند.1- ویرایش فایل های ترجمه translations : متاسفانه این بخش را نمی توانم به درستی بیابم. (( بخش های تصویر پیوست را می خواهم ترجمه کنم. در چه ماژولی است؟؟))2- ویرایش فایل های CSS : این بخش را با استفاده از پلاگین firebug یافتم. اون سه مرحله را که با اعداد 1و 2و 3 جلوی سربرگ هر مرحله مشخص کرده (مثلا 1 account) خیلی بد ترکیب و بد شکله. اون ها را چگونه می توان تغییر داد؟ ممنون خواهم بود اگر اندکی با حوصله راهنمایی فرمایید.لطفا تصویر پیوست را ملاحظه فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
paknejad ارسال شده در مهر 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2016 دوستان، لطفا راهنمایی کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 سلام برشما.منوی بومی سازی >> ترجمه ها انتخاب بخش کاربریانتخاب قالب سایتتونزبان پارسی بعد هم ویرایش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .