milad123 ارسال شده در مهر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2016 سلام. من با آخرین نسخه پرستاشاپ که از سایت شما دانلود کردم دارم کار میکنم. ولی ماژول Product Comments ترجمه نشده است.چطور باید فارسیش کنم؟در ضمن کنترل پنل هم به زبان انگلیسی هست. چطور باید فارسی کنم؟ خیلی ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2016 درودباید ابتدای نصب پرستاشاپ ، زبان فارسی را انتخاب میکردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad123 ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 درودباید ابتدای نصب پرستاشاپ ، زبان فارسی را انتخاب میکردیدبا انجام این کار هر ۲ مشکل بر طرف میشد؟الان باید دوباره نصب کنم؟ راهی نیست که ترجمه رو درست کنم؟ نمیدونم چرا اصلا ترجمه کار نمیکنه. یعنی وقتی ترجمه فارسی رو تغییر میدم اتفاقی نمیافته و همون ترجمه هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 با انجام این کار هر ۲ مشکل بر طرف میشد؟الان باید دوباره نصب کنم؟ راهی نیست که ترجمه رو درست کنم؟ نمیدونم چرا اصلا ترجمه کار نمیکنه. یعنی وقتی ترجمه فارسی رو تغییر میدم اتفاقی نمیافته و همون ترجمه هست. توصیه ما اینه که دوباره نصب کنید چون اگر در آینده براتون مشکلی پیش بیاد پشتیانی تنها برای نسخه فارسی این انجمن هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad123 ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 توصیه ما اینه که دوباره نصب کنید چون اگر در آینده براتون مشکلی پیش بیاد پشتیانی تنها برای نسخه فارسی این انجمن هست. بله. حتما.ولی دلیل ترجمه نشدن چیه؟ یعنی وقتی وارد این قست میشم: localization -> translations و زبان فارسی رو modify میکنم هیچ تغییری در صفحه ها ایجاد نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 شاید از کش باشه.کش رو خالی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad123 ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 شاید از کش باشه.کش رو خالی کنیدکش رو خالی کردم و امتحان کردم. مشکل حل نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad123 ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 درودباید ابتدای نصب پرستاشاپ ، زبان فارسی را انتخاب میکردیدپرستاشاپ و تمام اطلاعات حذف شد و پرستاشاپ جدید فارسی نصب شد. همچنان ماژول به زبان انگلیسی است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad123 ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 لطفا اگه کسی میدونه چطور باید مشکل رو حل کرد کمک کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 به بخش ترجمه ها برید و زبان فارسی رو به روز رسانی کنید 0بومی سازی / ترجمه)اگر مشکل حل شد دلیلش از طرف سایت پرستاشاپ هست که برخی ترجمه ها رو در نسخه جدید ارسال نمیکنه. فایل ترجمه رو از نسخه قدیمی قرار میدم دانلود کنید.fa.php واکنش ها : milad123 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad123 ارسال شده در مهر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 به بخش ترجمه ها برید و زبان فارسی رو به روز رسانی کنید 0بومی سازی / ترجمه)اگر مشکل حل شد دلیلش از طرف سایت پرستاشاپ هست که برخی ترجمه ها رو در نسخه جدید ارسال نمیکنه. فایل ترجمه رو از نسخه قدیمی قرار میدم دانلود کنید.با جایگزینی این فایل با فایل ترجمه مشکل حل شد. ولی وقتی ترجمه بروز میشه ترجمه فارسی حذف میشه. پس نباید بروز بشه.به هر حال مشکل حل شد. ممنون. واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .