mor ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 با سلام دوستانمن به 1.6.1.5 ارتقا دادم با این حال هنوز هم قسمت امار نمودار ها سفارش ها رو صفر نشون میده از یه تاریخ به بعد که درست نیست.چه کنم؟ممنون واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 من این مشکل رو با تغییر تاریخ حل کردم. روی ۱ ماه یا ۱ سال کلیک کن باید مشکل رفع بشه. اگر نشد بازه تاریخ رو دستی عوض کن. اگر نشد یه اسکرین شات از پیشخوان بذار اگر ممکنه. واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 من این مشکل رو با تغییر تاریخ حل کردم. روی ۱ ماه یا ۱ سال کلیک کن باید مشکل رفع بشه. اگر نشد بازه تاریخ رو دستی عوض کن. اگر نشد یه اسکرین شات از پیشخوان بذار اگر ممکنه. سلام اسکرین در حالت تاریخ دستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 بالا سمت راست روی ماه کلیک کنید و سپس تاریخ رو ست کنید.اگه مشکلتون حل نشد یک تیکت بزنید تا علت بررسی بشه. این مشکل در نسخه 1.6.1.5 وجود نداره واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در مهر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 سلام جناب میر علاییدر این حالت که گفتین درست کار میکنه.منتها چرا وقتی سال رو انتخاب میکینم درست کار نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 یک باگ در سیستم آمار پرستا هست که با انتخاب بازه ای از سال شمسی که فروردین رو شامل بشه درست عمل نمیکنهاگر آمار رو از ۳ یا ۴ فروردین بگیرید فکر میکنم حل میشه واکنش ها : amirrzd، B.A.H.M.A.N و mor 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 با سلام من سایت رو تازه راه انداختم 2 بار فروش انلاین داشتم ولی فروش دوم روی نمودار نمیاد لطفا راهنمایی کنید ایراد کجاست ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 با سلام من سایت رو تازه راه انداختم 2 بار فروش انلاین داشتم ولی فروش دوم روی نمودار نمیاد لطفا راهنمایی کنید ایراد کجاست اسکرین شات رو هم گذاشتم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2016 لطفا کسی اگر میدونه راهنمایی کنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2016 با سلام من سایت رو تازه راه انداختم 2 بار فروش انلاین داشتم ولی فروش دوم روی نمودار نمیاد لطفا راهنمایی کنید ایراد کجاست اسکرین شات رو هم گذاشتمhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifUntitled.png ممنون بعد از هر پستتون سعی کنید با نوشتن پست های مثل «اگر کسی میدونه» یا «کسی نیست جواب بده»، تاپیک رو پر از اسپم نکنید. بازهی تاریخ اون بالا سمت چپ رو درست کنید باید نشون بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2016 بعد از هر پستتون سعی کنید با نوشتن پست های مثل «اگر کسی میدونه» یا «کسی نیست جواب بده»، تاپیک رو پر از اسپم نکنید. بازهی تاریخ اون بالا سمت چپ رو درست کنید باید نشون بده. عزیزجان بازه ی تاریخ اون بالا رو هم درست کردم . باید نشون بده ولی نمیده. ممنون میشم اگه شما که واردی یه نگاه بندازی . اسکرین شات گذاشتم . اگه نگاه بفرمایین مشخصه بازه ی تاریخ شامل فروشها میشه. ولی روی نمودار نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در اسفند 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2016 سلام من برای رفع مشکلم تیکت زدم ولی فرمودین تو انجمن پیگیری کنم. لطفا اسکرین شاتی رو که گذاشتم ملاحظه کنید ، ببینید ایراد کار از کجاست ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در اسفند 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2016 سلام من برای رفع مشکلم تیکت زدم ولی فرمودین تو انجمن پیگیری کنم. لطفا اسکرین شاتی رو که گذاشتم ملاحظه کنید ، ببینید ایراد کار از کجاست ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .