shahabsharifi ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 با سلام خدمت دوستانمن همه روشهایی که در انجمن گفته شده همه روشها را تست کردم اما نتونستم نماد نصب کنم و بعد از نصب همThe requested URL /eNamadLogo.htm was not found on this server.این پیام و میده فایل هم کپی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 سلام بر شما .ماژول جدید نماد رو از لینک زیر دانلود کنیدnamad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 با سلامشما میتونید کد نماد رو توی blockcms.tpl واقع در پوشه ماژول های قالب وارد کنید که در فوتر نمایش داده میشه.با تشکر واکنش ها : tenderboy و Fahime1992 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsm1000 ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 درود منم همین مشکل رو دارم، ماژول جدید هم نصب کردم اما جای مناسبی نمایش نداد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 درود منم همین مشکل رو دارم، ماژول جدید هم نصب کردم اما جای مناسبی نمایش نداد. سلام بر شما.یعنی چی جای مناسبی نمایش نداد؟ مشکلش چیه؟آدرس سایتتون رو هم بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabsharifi ارسال شده در مهر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 سلام بر شما .ماژول جدید نماد رو از لینک زیر دانلود کنیدnamad راستش از هر سه تاش استفاده کردم گفتم که از فکر میکنم کل ماژ<لها استفاده کردم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 مشکلتون رو واضح توضیح نمیدین ، یه آدرس سایتی چیزی هم بذارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabsharifi ارسال شده در مهر 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 با سلامttvto.com/shop آدرس سایت اینهماژول نماد پایین سمت راست قرار دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 با سلامttvto.com/shop آدرس سایت اینهماژول نماد پایین سمت راست قرار دادمسلام. فک میکنم مشکل رو باید از سمت نماد پیگیری کنید چون ماژول نصب شده و نمایش داده میشه.کد نماد رو درست وارد کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabsharifi ارسال شده در مهر 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 بله کد نمادی که در اختیارم قرار داده شده وارد کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در دی 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 با سلام من چند تا سایت دارم و برای یک دونش اومدم نماد گرفتم ولی نمی خوام برای اونای دیگه نماد بگیرم . آیا میشه از همون کد برای همه استفاده کرد ؟ چطوری ؟ چون من که کد رو میزارم و ذخیره رو میزنم با خطای 403 مواجه میشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 خیر نمیتونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .