ArasWeb ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 سلامدوستان دو تا ماژول هست از بین ماژول هایی که وجود داشت انتخاب کردم میخواستم نظر شمارو بدونم کدومشو بهتر میدونید تا بخرمش؟! با تشکر 🙏 http://addons.prestashop.com/en/marketplace-creation/18656-ja-marketplace.html http://addons.prestashop.com/en/marketplace-creation/8057-advanced-marketplace.html لازمه توضیح بدم که این دوتا ماژول ها مولتی شاپ / مولتی وندر یا همون چند فروشنده است. امکاناتی مثل چند فروشنده، هر فروشنده یک فروشگاه، محاسبه پورسانت، گزارش واریزهای فروشنده ، لیست فروشندگان یک محصول و ... داره. برای اینکه یه بازار ایجاد کنم تا فروشنده های مختلف بتونند بیان توی سایت ثبت نام کنند و محصولاتشون رو به فروش برسونند و از این قبیل فروشگاه بنده " اصلی" درصدی از فروش برداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 نیاز به بررسی دقیقی داره ، باید کلیه کامنت های خریدارن رو بخونید ، بخش مدیریت هر دو باید بررسی بشه ، مدت پشتیبانی و نحوه پشتیبانی هم مهمهبه نظر من که ماژول اولی کمی بهتر از دومی هست . واکنش ها : ArasWeb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArasWeb ارسال شده در مهر 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 برای خریدش چطوری باید پرداخت کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 تیکت بزنید راهنمایی میشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad01 ارسال شده در اسفند 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2017 تیکت بزنید راهنمایی میشی سلام دوست عزیز شما از این ماژول market place که گفته بودین استفاده کردین؟راضی هستین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .