farzad6631 ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 سلامبنده میخوام تعدادی محصول به فروشگاه اضافه کنم به شرط زیر:محصول من تعدادی هستمثلا چیپس که داخل هر کارتن 30 عدد هستمیخوام ضریب خرید مشتری 30 عدد باشهیعنی نتونه کمتر از 30 تا خرید کنه و حتی نتونه از 31 تا 59 هم خرید کنهعدد بعدیش بشه 60و به همین ترتیب 30-60-90-120-150-و...ممنون میشم راهنمایی فرمایید .با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 سلام بر شما.خب شما دو راه دارید:1) میتونید توی تعریف محصول بنویسید بسته 30 تایی چیپس و قیمت کلی بدید2) محصول رو به صورت تکی تعریف کنید. بعد محصول جدیدی با نوع بسته محصولات ایجاد کنید و چیپس رو به تعداد 30 تا به اون اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در مهر 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 سلام بر شما.خب شما دو راه دارید:1) میتونید توی تعریف محصول بنویسید بسته 30 تایی چیپس و قیمت کلی بدید2) محصول رو به صورت تکی تعریف کنید. بعد محصول جدیدی با نوع بسته محصولات ایجاد کنید و چیپس رو به تعداد 30 تا به اون اضافه کنید.سلام ممنوناما راه اول منطقی نیست چون این باعث میشه قیمت بالا بزنه و مشتری دیدش نسبت به فروشگاه عوض میشهو مشکل راه دوم اینه که بسته یه جور تخفیف حساب میشه .و قیمت قبلی را نمایش میده و روش خط میکشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 پس راه دیگه ای به صورت پیش فرض نداره. چون میشه حداقل تعداد تعیین کنید اما بعد از 30 تا 1 یکی یکی اضافه میشه.گرچه به نظر من غیر منطقی نیست چون اگه شما قراره سی تا سی تا به محصول اضافه کنید قیمت هم همونطوری تغییر میکنه دیگه.نمیدونم شما چی میخواید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در مهر 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 پس راه دیگه ای به صورت پیش فرض نداره. چون میشه حداقل تعداد تعیین کنید اما بعد از 30 تا 1 یکی یکی اضافه میشه.گرچه به نظر من غیر منطقی نیست چون اگه شما قراره سی تا سی تا به محصول اضافه کنید قیمت هم همونطوری تغییر میکنه دیگه.نمیدونم شما چی میخواید حرف شما متیناما شما وقتی وارد یک فروشگاه میشی قیمت چیپس 2000 تومان باشه جذبش میشی یا 60000 تومان؟؟؟تعجب میکنم پرستا اینو نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در دی 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2016 سلام من نوع بسته ای محصولات رو انتخاب میکنم ، سایت بالا نمیاد و خطای 503 میده لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 دیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .