arshad ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 با سلام امروز خواستم یه ماژول فریگیت رو در پرستا شاپ نصب کنم و به قسمت اپلود ماژول ها رفتم ولی خطا زیر رو داد [PrestaShop] Fatal error in module faragate:syntax error, unexpected '=' از صفحه اومدم بیرون و مجددا میخوام وارد شم همین ارور رو میده رفتم از بخش هاست قسمت ماژول ها فایل ماژول رو پاک کردم ولی هنوز این ارور هست ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arshad ارسال شده در آبان 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 با سلام امروز خواستم یه ماژول فریگیت رو در پرستا شاپ نصب کنم و به قسمت اپلود ماژول ها رفتم ولی خطا زیر رو داد [PrestaShop] Fatal error in module faragate:syntax error, unexpected '=' از صفحه اومدم بیرون و مجددا میخوام وارد شم همین ارور رو میده رفتم از بخش هاست قسمت ماژول ها فایل ماژول رو پاک کردم ولی هنوز این ارور هست ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن مشکل رو حل شد از طریق هاست ماژول یه فولدر ساخته بود که اون رو پاک کردم و مشکل حل شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .