nsm1000 ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 درودیه مشکلی دارم ، وضعیت محصول رو میخوام از جدید به استفاده شده یا تعمیری تغییر بدم اما زمانی که گزینه استفاده شده یا تعمیری رو انتخاب میکنمبعد از ذخیره کردن باز هم روی جدید باقی میمونه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 کش مروگر پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsm1000 ارسال شده در مهر 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 کش مروگر پاک کنیددرود امتحان میکنم اعلام میکنم نتیجه رویه مشکل دیگه دارم اینکه من عکس اسلایدر قالب رو عوض کردم یه درخواست دیگه به تعداد درخواست های قالب سایت اضافه شد مشکل چیه؟حتی عکس های محصولات پیش فرض رو هم تغییر دادم حول حوش 40 تا درخواست دیگه به قالب اضافه شد مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 منظورتون متوجه نشدم یعنی چی ( یه درخواست دیگه به تعداد درخواست های قالب سایت اضافه شد ) ؟؟؟!!! الان دقیقا مشکل شما چی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 منظورشون اینه که تو gtmetrix تست میکنن و میبینن تعداد request ها یدونه بیشتر شده . خب اگه عکس اضافه میشه طبیعتا درخواست هم اضافه میشه . واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .