koroshcomputer ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 با سلام من از قالب الکترو مارکت استفاده میکنم اومدم برای محصولات تخفیف پله کانی قرار دادمداخل کاتالوگ درسته داخل توضیحات محصول به ریال کم میکنهو داخل سبد نهایی خرید میاد درست نشون میده و محاسبه میکنهخودتون ببینید . http://tituo.ir/1_0_.pngفکر میکنید از چی باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2016 لینکی از سایتتون لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2016 با سلام براتون پیغام خصوصی فرستادمپس چرا جواب ندادید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 http://tituo.ir/%D8%A2%D8%A8%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA/1090-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 عکسی از صفحه بومی سازی / ارز ها لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 http://tituo.ir/1.pnghttp://tituo.ir/2.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 چرا نرخ تبدیل 10 و 0.1؟؟؟واحد ارز پیش فرضتون باید 1 باشهاگه تومان پیش فرض بود : نرخ تبدیل ریال 10اگه ریال پیش فرض بود : نرخ تبدیل تومان 0.1 واکنش ها : koroshcomputer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 نرخ تومان رو به یک تغییر دادم و در صفحه محصول درست شد ولیدر فاکتور نهچیکار باید کردشما خودتون به همون لینک بروید و در قسمت تخفیفها تعداد و قیمت ها رو نگاه کنید و بعد برای تسویه به قسمت فاکتور بروید و دستی تعداد محصول رو اضافه کنیدمشکلم بیشتر شد .چیکار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 برای من که درست کار میکنه؟اشکالش دقیقا کدوم قسمته؟نرخ تبدیل تومان 1نرخ تبدیل ریال 0.1تمامی قیمت ها اگه به ریال وارد شدند باید ویرایش کنید و به تومان وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 نه همش به تومن هست فقط خودتون ببینیدhttp://tituo.ir/3.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 نمیدونم چرا اینطوری محاسبه میکنه. اگه همه تنظیماتتون درسته تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 برای شما هم اینطوری محاسبه میکنه ؟اگه هم ندارید یک محصول تستی درست بکن خبرش رو بده ببینم برای من اینطوریه یا در کل پرستا اینطوریه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 من یه دونه تست کردم درست کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 من خودمم با یک پرستای دیگه چک کردم درست بودو بعد اومدم قالب سایت رو عوض کردم درست شدولی وقتی قالب الکترو مارکت رو دوباره میزارم اون مشکل پیش میاد حالا باید چیکار کنم مطمئنم از قالب الکترومارکت هستش ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 تیکت بزنید و بگید اینطوری شده و با قالب پیش فرض درست عمل میکنه. اگه مشکل از قالب باشه بر طف میکنن براتون. فقط کامل شرح بدید مشکلتون رو واکنش ها : koroshcomputer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 با سلامکل تنظیماتتون اشتباهه و مشکل از همینه ، تومان رو 0.1 زدین و ریال رو 10 زدین ! اشتباهه ، ریال 10 برابر تومان هست نه صد برابرش نرخ تبدیل واحد پول پیشفرضتون 1 باید باشه ( تومان 1 باید باشه نه 0.1 )قالب ها تفاوتی در کدنویسی این بخش با هم ندارن ، کپی کد های قالب پیشفرض در قالب الکترومارکت برای این بخش استفاده شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 به بخش فنی تیکت بزنید و دسترسی هاتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 با سلامکل تنظیماتتون اشتباهه و مشکل از همینه ، تومان رو 0.1 زدین و ریال رو 10 زدین ! اشتباهه ، ریال 10 برابر تومان هست نه صد برابرش نرخ تبدیل واحد پول پیشفرضتون 1 باید باشه ( تومان 1 باید باشه نه 0.1 )قالب ها تفاوتی در کدنویسی این بخش با هم ندارن ، کپی کد های قالب پیشفرض در قالب الکترومارکت برای این بخش استفاده شده .من بعد از تغییر تومان مشکلم تا حدودی حل شد ولیدرست نمایش نمیده و تنها زمانی که قالب پیش فرض رو فعال میکنی درست نمایش میده اگه برسم براتون اسکرین شات میزارم خودتون ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 http://tituo.ir/4.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 این از کش مرورگرتون هست دوست عزیز . کل کش مرورگرتون رو از ابتدا تا انتها و کش پرستاشاپ را نیز از پارامترهای پیشرفته / کارایی خالی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 این از کش مرورگرتون هست دوست عزیز . کل کش مرورگرتون رو از ابتدا تا انتها و کش پرستاشاپ را نیز از پارامترهای پیشرفته / کارایی خالی کنیدفکر نکنم مربوط به کش باشه بازم من این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه نشد همون حالت پیش میاد ؟راهی دیگه ای نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2016 خدایش کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2016 درخواست بررسی فنی بدید توی تیکت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2016 با سلام خدمت همهبا تشکر از بچه های پشتیبانبرای کسانی که مشکلی مشابه دارن عرض میکنممشکل از قالب بود و توسط تیم پشتیبان رفع مسئله شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .