shikotak ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 وقتی فروش ضربدری فعاله توی سبد خرید محصولاتی که پیشنهاد میده زیرش به انگلیسی زده add to cardاز کجا باید این ترجمه اش درست کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 تمامی ترجمه رو از بخش بومی سازی >> ترجمه ها باید پیدا کنید.ترجمه ماژول یا بخش کاربری رو انتخاب کنید :D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 تمامی ترجمه رو از بخش بومی سازی >> ترجمه ها باید پیدا کنید.ترجمه ماژول یا بخش کاربری رو انتخاب کنید :D شاید باورتون نشه اما همه رو رفتم سرچ کردم پیدا نکردم. گفتم شاید موردی باشه که من بی خبرم. گفتم سوال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 نه چیز خاص دیگه ای نداره که قرار باشه انجام بدید. یه کمی با دقت تر بگردید و اینکه لغت رو کامل نزنید.برای همه اونایی که دکمه افزودن به سبد خرید داره انگلیسیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 نه چیز خاص دیگه ای نداره که قرار باشه انجام بدید. یه کمی با دقت تر بگردید و اینکه لغت رو کامل نزنید.برای همه اونایی که دکمه افزودن به سبد خرید داره انگلیسیه؟ بله همه رو انگلیسی میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 این عکس ببینید. اینطوری نشون داده میشهhttp://uupload.ir/files/skfr_1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 باید بیشتر چک کنید / نیاز به بررسی دارهوارد قسمت بومی سازی سپس ترجمه ها بشید و از قسمت افزودن / بهروز رسانی یک زبان > زبان فارسی رو انتخاب و روی > اضافه بروزکردن زبان بزنیداگه بازم مشکل حل نشد باید توی ترجمه ها دنبالش بگردید جای دیگه ای نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در دی 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 جاش توی ترجمه ها پیدا کردممازول crosssellingاونجا ترجمه شده به افزودن به سبد خرید اما داخل سایت نشون نمیده و همون add to cart میارهدلیلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در دی 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 یه سوال دیگه هم دارم. چطور باید بجای فاصله ، نیم فاصله بزنم تو سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 نیم فاصله : (Ctrl + Shift + 2) واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .