niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 سلام خدمت مدیران و دوستانچطور میشه محصولی رو که درج میکنیم در قسمت یا بلاک محصولات جدید نشون داده نشه من میخوام محصولی رو اضافه کنم . ولی نمیخوام در محصولات جدید در ایندکس نمایش داده بشه . چی کار باید بکنم . واکنش ها : niyahel 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 سلام.خب نحوه نمایش محصولات رو عوض کنید تا جدید ترن محصول نیاد اول لیست و آخر نشون داده بشه.منوی تنظیمات >> محصول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 ببخشید چنین چیزی میگید تو دنیای واقعی وجود نداره . تو تخیل شماست فکر کنم .چون محصول جدید تظنیمانش اینه که چند عدد نمایش داده بشه . کش بشه یا نه ؟؟ و اینکه محصول جدید تا چند روز جز محصولات جدید قرار بگیره ... این قسمتی رو که میگید ممنون میشم اسکرین شات برام بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 دوست عزیز ببخشید اما تخیل شما خیلی قویتر هست انگارخب کار بلوک محصولات جدید اینه که محصولات جدید رو نشون بده ، اگه میخواین نشون نده ، خوب ماژولشو غیرفعال کنید ! چه نیازی به ماژول محصولات جدید هست وقتی نمیخواین محصولات جدید تو اون ماژول نمایش داده بشه ؟!به جاش از ماژول محصولات پرطرفدار استقاده کنید که محصولات انتخابی خودتون رو نشون میده و اسمشو عوض کنید به محصولات جدید یا هر چیزی که خودتون میخواین . واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 ببخشید چنین چیزی میگید تو دنیای واقعی وجود نداره . تو تخیل شماست فکر کنم .چون محصول جدید تظنیمانش اینه که چند عدد نمایش داده بشه . کش بشه یا نه ؟؟ و اینکه محصول جدید تا چند روز جز محصولات جدید قرار بگیره ... این قسمتی رو که میگید ممنون میشم اسکرین شات برام بزارید دعوا نداره که :dodgy: حواسم به بلوکی که گفتید نبود فکر کردم نمایش محصولات منظورتونه. اگه قرار باشه ماژولی که کارش نشون دادن محصولات جدیده محصولات جدید رو نمایش نده چیکار کنه :s کلا باید برید ماژول رو تغییر بدید و اسمشو مطابق با نیازتون تغییر بدید.موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 وای . من یه محصول رو میخوام که تازه دارم اضافه میکنم این یکی نشون داده نشه وگرنه بهمن خان میدونم ماژول رو غیر فعال کنمفرض کن من یه مدل شامپویی رو که الان اضافه میکنم نمی خوام پس از درج کردن تو سایتم که میره تو محصولات جدید نشون داده بشه . تونستم منظورم رو برسونم . ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 خب دوست عزیز این ماژول این قابلیتو نداره مگر اینکه توی ویرایش محصول وضعیت نمایش رو بزارید فقط در شاخه شاید اینطوری مشکلتون حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 نه به این صورت هم نشد .... در یه صورت میشه که بزارم هیج جا ..... درسته بهم لینک میده ولی میره هیج جا من گفتم شاید راهی باشه . ممنون از همتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 وای . من یه محصول رو میخوام که تازه دارم اضافه میکنم این یکی نشون داده نشه وگرنه بهمن خان میدونم ماژول رو غیر فعال کنمفرض کن من یه مدل شامپویی رو که الان اضافه میکنم نمی خوام پس از درج کردن تو سایتم که میره تو محصولات جدید نشون داده بشه . تونستم منظورم رو برسونم . ؟ محصول رو غیر فعال کنید!!! هر وقت خواستید دوباره فعالش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .