niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 سلام . بازم ببخشید ولی بعد به روز رسانی محصولات را برای فچ کردن اروری دارم که آدرس در حال ری دایرکت شدنه . الان این بزرگترین و مهم ترین موضوع برای منه و باید برطرف بشه . خودتون میدونید همه تلاش برای بالا اومدن تو گوگله و اگه 2000 تا محصولم ری دایرکت باشه میدونید ارزش پایین تری برای گوگل داره . کاری ندارم با این موضوع چرا اینجوری شده . http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/f3f9-Capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 به لطف جناب دانوش حل شد . کسی توضیح خواست و این مشکل رو داشت توضیح بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2016 به لطف جناب دانوش حل شد . کسی توضیح خواست و این مشکل رو داشت توضیح بدم لطف کنید توضیحتون رو بزارید تا سایر دوستان اگر مشکل مشابهی داشتند حل بشه. ممنون واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در دی 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2016 سلام من در فروشگاهم یک مشکلی که دارم این است که ادرس فروشگاهم وقتی سرچ می کنم بدون هیچ مشکلی باز می شود اما وقتی در گوگل اسم سایتم را وارد میکنم وارد ادرس http://swecha.org/modules/blog/1025.htmlمی شوم که هیچ ربطی به سایت من ندارد و دامنه اش متفاوت است، خواهشا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2016 ادرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 ادرس سایت ؟ ، لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 سایت شما اصلا بالا نمیاد و ارور میده . . . Forbidden You don't have permission to access / on this server. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سایت شما اصلا بالا نمیاد و ارور میده . . . Forbidden You don't have permission to access / on this server. نه سایت من دارم چک می کنم بدون هیچ مشکلی باز میشه من مشکل توی یک جای دیگست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 لینک سایت حذف کردید و من دسترسی ندارم مجدد چک کنم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .