ali68124 ارسال شده در آبان 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 من می خوام نماد بگیرم چند تا گیر دادنگفتن تو تماس با مادرج آدرس پستی در بخش «تماس با ما» وب سایت کسب و کار (آدرس ثبت شده در وب سایت عینا مطابق با آدرس درج شده در اطلاعات کسب و کار اینترنتی در فرم حاضر باشد.)تما س با ما من فقط ارسال ایمیل داره چه طوری باید درستش کنم تغییرش کنمبخش درباره ما هم چه طوره می تونم ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در آبان 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 من می خوام نماد بگیرم چند تا گیر دادنگفتن تو تماس با مادرج آدرس پستی در بخش «تماس با ما» وب سایت کسب و کار (آدرس ثبت شده در وب سایت عینا مطابق با آدرس درج شده در اطلاعات کسب و کار اینترنتی در فرم حاضر باشد.)تما س با ما من فقط ارسال ایمیل داره چه طوری باید درستش کنم تغییرش کنمبخش درباره ما هم چه طوره می تونم ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در آبان 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2016 من می خوام نماد بگیرم چند تا گیر دادنگفتن تو تماس با مادرج آدرس پستی در بخش «تماس با ما» وب سایت کسب و کار (آدرس ثبت شده در وب سایت عینا مطابق با آدرس درج شده در اطلاعات کسب و کار اینترنتی در فرم حاضر باشد.)تما س با ما من فقط ارسال ایمیل داره چه طوری باید درستش کنم تغییرش کنمبخش درباره ما هم چه طوره می تونم ویرایش کنم با سلامبرای اینکار وارد پوشه قالب شو و فایل contact-form.tpl رو ادیت کن.اگر به html و css آشنایی داشته باشید متوجه میشید که کجا رو دقیقا تغییر بدید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .