javad_lee ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 با عرض ادب و احترام خدمت مدیران ، دست اندرکاران و کاربران گرامی انجمن آی پرستا ماژول رایگان محصولات تصادفی رو امروز برای شما آماده کردم , با استفاده از این ماژول شما میتونید هر تعداد از محصولات فروشگاهتون رو به صورت تصادفی توی یک بلاک در سمت چپ یا راست و یا هدر سایت قرار بدید . ماژول بصورت کامل فارسی و تست شده میباشد . امیدوارم مفید باشه / موفق باشید blockrandomproducts.zip واکنش ها : سات کالا Satkala.com، Fahime1992، nasimparsi و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 سلام دوست عزیزممنون و بسیار عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 با سپاس افزونه ی بسیار کاربردی و سودمندی خواهد بود. فقط اینکه من این افزونه رو نصب کردم ولی با چه عنوانی می تونم پیداش کنم و تنظیماتش رو انجام بدم و ... توی مازول ها به چه نام و عنوانی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 درود ، ماژول از قسمت مدیریت نصب نمیشد و مشکل داشت که این مشکل رو حل کردم و میتونید مجدد فایل رو دریافت و نصب کنید / موفق باشید / اسم ماژول هم " نمایش محصولات تصادفی " هست . واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 درود ، ماژول از قسمت مدیریت نصب نمیشد و مشکل داشت که این مشکل رو حل کردم و میتونید مجدد فایل رو دریافت و نصب کنید / موفق باشید / اسم ماژول هم " نمایش محصولات تصادفی " هست . با سپاس درست شد فقط اینکه یک مشکل به نظر وجود داره و اگر می تونید این رو هم درست کنید به نظر کالاها به صورت وسط چین قرار نمی گیرند. لطفا یک نگاه به ماژول ویژه ها در بالا بیاندازید و مازول تصادفی که زحمتشو کشیدین کالاها وسط چیست نیستند و نوشته ها در زیر قرار گرفته به نظر اگر مانند ماژول بالایی باشه شکیل تر بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 همه ماژول هایی که نوشته میشن فقط با قالب پیش فرض هماهنگ سازی رو انجام میدن برای اینکه با قالب خودتون ست کنید دیگه باید خودتون زحمت بکشید استایل بدید یا اینکه یه نفر واستون انجام بده واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 همه ماژول هایی که نوشته میشن فقط با قالب پیش فرض هماهنگ سازی رو انجام میدن برای اینکه با قالب خودتون ست کنید دیگه باید خودتون زحمت بکشید استایل بدید یا اینکه یه نفر واستون انجام بده ببخشید امیدواررم سوتفاهمی نشده باشه. من فرض رو بر این گذاشتم که ممکنه ماژول نوشته شده آزمایشی هست و چون آغاز کار افزونه هست نیاز هست که مشکلات گوشزد بشه بله حتما خود بنده که سعی می کنم از این به بعد کمی به دانش خود بیافزایم تا بتونم چین کارهایی رو انجام بدم باز هم سپاس از زحمتی که کشیدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 دوستان برای یاد گرفتن اینکه چطورر می شه کاری کرد که ماژول محصولات تصادفی وسط چین بشه باید از کجا شروع کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در فروردین 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 سلام خطای 500 داد دلیلش چی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در فروردین 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 سلام خطای 500 داد دلیلش چی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 http://ipresta.ir/forum/topic/2614-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .