[email protected] ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 با سلام یکی کمکم کنه ...چرا اکثر مواقع که بخوام محصول جدید وارد کنم یا ی محصول دیگه ویرایش کنم اطلاعاتش از بین میره وقتی دکمه ذخیره رو میزنمی اسکرین میذارم ببینید حدود 15 تا برچسب نوشتم حرفه ای اما فقط یکیش موند ،،،،یکی بگه مشکل از کجاست همه چیزم بهم ریخته بابت این مسئله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 درود , باید بررسی بشه اینجوری نمیشه نظر داداسکرین شات هم که قرار ندادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 درباره ی مورد دومتون یعنی برچسب ها منم همین مشکل رو از گذشته داشتم. راه حلی که براش پیدا کردم اینه که کلا ویرایش هار و انجام بدم و همه چیز رو ذخیره کنم پس از اینکه همه چیز ذخیره شد در آخرین مرحله برچسب ها رو وارد می کنم و ذخیره می کنم و مشکل حل می شه یعنی به صورت همزمان هم ویرایش نکنید و تغییرات ایجاد نکنید و هم برچسب وارد کنید. تغییرات و ویرایش رو توی یک مرحله کامل انجام بدین و ذخیره کنید و سپس در یک مرحله جدا برچسب وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .