ebrahimtkd ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 سلام من یه وبلاگ فروشگاهی دارم که لینک های خرید پرستاشاپ را داخل اون گذاشتم اما یه مشکلی که هست اینه که بار اول که یوزر کلیک میکنه وارد سبد خرید نمیشه و به صفحه اصلی میره یا سبد را خالی نشون میده و محصوال اد نمیشه و باید مجدد کلیک کنه این مشکل چطور رفع میشهضمنا &token را هم از آخر لینک برداشتم جواب ندادآیا پرستا 1.6 هم این مشکل را داره؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 آدرس بدین ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimtkd ارسال شده در آبان 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 آدرس بدین ببینیم sport4u نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimtkd ارسال شده در آبان 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 کسی راه حلی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 درودمن تست کردم مشکلی ندیدم واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimtkd ارسال شده در آبان 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2016 درودمن تست کردم مشکلی ندیدم بار ال ک کلیک کردین وارد سبد خرید شد و محصول اضافه شد؟با چه سیستم عامل و مرورگری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2016 بله اضافه شدویندوز 10 - فایرفاکس واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimtkd ارسال شده در آبان 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 کس دیگه از دوستان نظری ندارهبا چندین مرورگر تست شده مشکل داره یار اول وارد نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimtkd ارسال شده در آبان 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 up نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 مشکلی دیده نمیشه دوست عزیز ، قبلا تست کردم لینک هاتون رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .