admin ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 نه دوست عزیزم نمیشه. شما بخوای اون کار رو هم بکنی باز باید براش برنامه نویسی php انجام بدی! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 اکی عزیز تشکر اما اگه اسلاید شویی برای پرستا 1.4 پیدا کردید لینک بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 اینهم لینک اسلایدر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 من ماژول اسلاید شو درست حسابی میخام که دکمه قبل یا بعد داشته باشه یه یه مربع های کوچیکی که بعضی قالب ها دارند میشه عکس قبلی و بعدی رو باهاش دید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 سلام من این آموزش رو انجام دادم ولی برگه ماژول ها از توی مدیریت فروشگاه غیر فعال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 این آموزش قدیمی هست و مربوط میشه به پرستا شاپ 1.3 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آبان 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2012 منمهمین مشکل رو دارم کسی راه حلی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 سلام مدیر عزیز ماژولی که تو صفحه اول ضمیمه کردید عالی هست من فقط میتونم برای یکی ازش استفاده کنم میخوام بلوک 2 رو بسازم هر چی اسم هست رو تغییر میدم تو پوشه و اسم وقتی نصب میکنم هر چی تو این ماژول میزارم تو اون ماژول هم اتومات هست انگار از یه قسمت دارن فرمان میگیرن نمیدونم مشکل چیه ممنون میشم یکی 2 تا دیگه از اینا برامون بزاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 سوال شما قبلن پاسخ داده شده.ماژول با تغییر نام تغییر نمیکنه و دارای دیتابیس و ... مشترک هست. به طور کل کاربر مبتدی نمیتونه یک ماژول رو به دو ماژول تبدیل کنه. کار زیادی میبره و باید با دقت کامل انجام بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 عزیز من قبلا با تغییر نام این کارو میکردم و هر چی اسم تو تمامی فایل بود به نام پوشه ماژول رو تغییر میدادم و استفاده میکردم از زمان که شماره هر صفحه رو با استفاده از اون اموزش حذف کردم دگه نمیشه این کارو کرد و بلوک رو میسازه و فعال هم میشه اما هرچی تو این بلوک باشه تو اون یکی هم نمایش میده ممنون میشم پاسخ بدید چطوری میتونم چند بلوک بسازم به 3-4 تا بلوک نیازمندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 سلامببین این ماژول به دردت نمیخوره ؟ماژول ایجاد بلوک(اسکریپت-فیلم-عکس و ...) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 چطوری میشه یک اسلاید شو بزرگ هوک کرد زیر منو اصلی ؟الان اسلاید شو من یا تو Homepage قرار میگیره یا تو Left column blocks نمیشه کامل صفحه رو بگیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 بستگی به قالب شما دارهباید شخصی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .