pcpsoft ارسال شده در آبان 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2016 سلام دوستانیه مشکلی برام پیش اومدههرچی میخوام ثبت کنم این اررور رو میدهخطایی هنگام ساخت شئ رخ داد. icategoryslider (Table 'ps_icategoryslider' is read only)نمی تونم چیزی ویرایش کنم,نمیتونم اضافه کنم,هرچیم ذخیره میکنم صفحه سفید میشه؟لطفا یکی راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2016 فایلی از پرستاشاپ رو ویرایش کردین ؟! مثلا روشن کردن دیباگ و ... واکنش ها : pcpsoft 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در آبان 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2016 خیر هیچ کاری نکردمخودش اینطوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2016 فکر میکنم مشکل از ماژول icategoryslider هست طوری که توی خطا هم اسم ماژول اومده انگار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .