arminit ارسال شده در آبان 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2016 سلام خدمت دوستان من تازه پرستاشاپ رو نصب کردم و همه چیزش خوبه اما فقط نمیتونم منو اضافه کنم در قسمت اصلی سایت که همون صفحه ی اول میشه از قبل هم خودش { زنانه ، پیراهن ، تیشرت } داره اما من هرکاری میکنم نمیتونم به اونجا منو اضافه کنم از حالت های خود دمو که برام قرار داده استفاده کردم و مثل همونا اضافه کردم اما تو صفحه ی اول اضافه نشد. ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 ابتدا از کاتالوگ / شاخه ها ، شاخه هاتون روبسازیدسپس به ماژول منوی افقی مراجعه کنید و شاخه های ساخته شده را انتخاب کنید تا در منو نمایش داده شود واکنش ها : arminit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arminit ارسال شده در آبان 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 میشه با عکس نشون بدید؟ من پیدا نکردم تو قسمت ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 جستجو کنید دوست من دقت کنید با همین اسم پیدا خواهید کرد واکنش ها : arminit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrweblog ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 من هم دقیقا همین مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 اینو در قسمت جستجو ماژول ها بنویسید میاره واستون : blocktopmenu نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .