sharify.eng ارسال شده در آبان 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 سلام خسته نباشید ! منو افقی وبسایت من در گوشی کار نمیکنه ! باید چیکار کنم ؟آدرس www.hyperpeyk.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 دروداز قسمت ماژول ها منو افقی رو پیدا کنید و روی تنظیم مجدد کلیک کنید و در نهایت تست کنید/ اطمینان حاصل نمایید که ماژول بر روی موبایل و تبلت فعال باشد واکنش ها : javad_lee و sharify.eng 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 منوی من توی نمای موبایل کار میکنه، ولی حالت ترنسپرنت داره و روی اجزای صفحه باز میشه که عملا خونده نمیشه و بلااستفاده است! دوستان کسی راه حلش رو میدونه؟ تنظیم مجدد هم کردم، ولی درست نشد... عکسش: واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ در حال راهاندازی است... باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 اطمینان حاصل نمایید که ماژول روی حالت موبایل فعا است / ماژول رو یک بار بازنشانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 اطمینان حاصل نمایید که ماژول روی حالت موبایل فعا است / ماژول رو یک بار بازنشانی کنید بله، فعال است و چند بار هم بازنشانی کردهام، به اضافه پاکسازی حافظه نهان و کامپایل... این رو هم اضافه کنم که این مشکل قبل از ویرایش قالب هم وجود داشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 پیشنهادی برای حل مشکل نبود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 خودم خیلی اتفاقی یه راهی براش پیدا کردم! توی تنظیمات ماژول منوی افقی، یک باکس جستجو هست که ظاهرا به هیچ دردی نمیخوره (چون هرچی باهاش جستجو کردم نتیجهای نداشت!) اما فعال کردنش مشکل ما رو حل کرد و منو از حالت ترنسپرنت خارج شد!!! فقط باید یه جوری ناپدیدش کنم که دیده نشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .